|

'Son yapılan hamle bardağı taşırdı'

Trabzonspor Başkan adayı Celil Hekimoğlu, bugüne kadar kulübün yönetim tarafından hukuki anlamda defalarca bilinçli olarak hırpalandığını belirterek 'Son yapılan hamle artık bardağı taşırmıştır. Bu sürece 'dur' diyecek iradeyi camiamızın bütün dinamikleriyle hep birlikte ortaya koymalıyız' dedi.

Yeni Şafak
14:24 - 20/11/2015 Cuma
Güncelleme: 14:29 - 20/11/2015 Cuma
IHA

Bordo-mavili kulübün, görev süresi dolan ve bunu işine geldiği zaman kendisi de kabul eden bir irade tarafından yönetilmeye çalışıldığını dile getiren Hekimoğlu, “Hazırlanmış, onaylanmış, açıklanmış bir hazirun cetveliyle kongreye gidilirken bunun sözde belgeler ve talepler gerekçe gösterilerek tüzüğe uygun olmayan üyelerin eklenmesiyle değiştirilmesi ortada olan niyetin göstergesidir. Yapılan yönetimin kaos planıdır. Bizler bu oyunu izlemeyeceğiz. Camianın bütün dinamiklerini de konuya gereken duyarlılığı göstermeye çağırıyoruz" ifadelerini kullandı.



Yönetimin kaos planının engellenmesi yönünde başta Denetleme Kurulu olmak üzere Divan Başkanlık Kurulu ile eski başkanlar, yöneticiler, sivil toplum örgütleri ve tüm taraftarlara önemli görevler düştüğünü dile getiren Hekimoğlu, “Hepimiz yapılmaya çalışanın karşısına geçip el birliğiyle kulübümüzü korumalıyız" diye konuştu.

#trabzonspor
#Celil Hekimoğlu
#kongre
8 yıl önce