|

Şota savaşan takım istiyor

Oyuncularını sürekli “Mücadele etmek zorundayız” sözleriyle uyaran Trabzonspor Teknik Direkötrü Şota Arveladze, performansını beğenmediği futbolculardan 5'ini Hollanda, 3'ünü ise Almanya kampı sonrası kadro dışı bıraktı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 28/07/2015 الثلاثاء
Güncelleme: 03:42 - 28/07/2015 الثلاثاء
Yeni Şafak

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Perşembe günü Rabotnicki ile deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor, 10 günlük ikinci etap kampını tamamlarken Hollanda ve Almanya olmak üzere toplam 20 günlük kamp sürecinde teknik direktör Şota Arveladze, mücadeleci bir takım oluşturmaya çalıştı. Oyuncularına sık sık “Mücadele etmek zorundayız” uyarıları yapan Gürcü teknik adam, ilk kampta oyuncuların durumuna baktıktan sonra isteksiz ve mücadele hırsı olmayan oyuncularla yollarını ayırdı. Bordo-mavililer, Hollanda kampı sonrası 5, Almanya kampı sonrası da 3 futbolcuyu kadro dışı bıraktı.



Gürcü teknik adam, yenilerden Okay Yokuşlu'nun performansından memnun kalırken Trier maçında ilk kez forma giyen sağ bek Cavanda ile birlikte Yusuf Erdoğan da teknik heyetin gözüne girdi. Stoperde de Mustafa Yumlu, Uğur Demirok ve Aykut Demir'in forma savaşı Şota'yı memnun etti.



Rabotnicki maçı Polonyalı Gil'in


Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Meakedonya'nın Rabotnicki takımıyla yapacağı ilk maçı Polonya'dan Pawel Gil yönetecek. Gil'in yardımcılıklarını Piotr Sadczuk ile Marcin Borkowski yapacak. Bu arada bordo-mavili takım bu maç için bugün Makedonya'ya gidecek.



Constant: Yeniden doğacağım


Trabzonspor'da eski teknik direktör Ersun Yanal ile yıldızı bir türlü barışmayan Constant, yeni teknik direktör Şota Arveladze ile yeniden futbola odaklandığını söyledi. Kamptaki çalışmalarıya teknik heyetin gözüne giren, uzun bir aradan sonra forma giydiği Differdange maçında da etkili bir oyun ortaya koyan Gineli yıldız, “Buyıl benim yılım olacak. Şota ile yeniden doğacağım” dedi.


#Trabzonspor
#Şota Arveladze
#uefa
#Piotr Sadczuk
#Marcin Borkowski
٪d سنوات قبل