|

Sota tamam

Asbaşkan Şaban Miraboğlu, Tolunay Kafkas'ın takımdan ayrılacağını açıklaması sonrasında ağırlıklı olarak Şota üzerinde durduklarını belirterek, “Şota, İstanbul Büyükşehir Belediye karşısında seyrettiği takımdan memnun olduğunu söyledi. Bazı oyuncular önerdi” dedi.

00:00 - 12/05/2010 Çarşamba
Güncelleme: 02:53 - 12/05/2010 Çarşamba
Yeni Şafak
Sota tamam
Sota tamam

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın, ligin bitimine haftalar kala sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklamasının ardından sarı-kızmızılı ekip, AZ Alkmaar takımında görev yapan eski Trabzonsporlu Şota Arveladze ile prensip anlaşmasına vardı. Asbaşkan Şaban Miraboğlu, Kafkas'ın ayrılacağını açıklamasından sonra ağırlıklı olarak Şota üzerinde durduklarını söyledi.

KÜÇÜK PÜRÜZLER VAR

Gürcü çalıştırıcı ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiğini belirten Miraboğlu, “Sahamızda oynadığımız son lig maçını, Şota da izledi. Görüşmemizde Şota, takımın performansından memnun olduğunu bize bildirdi ve bazı futbolcuları önerdi. Prensipte anlaştığımız Şota ile küçük pürüzleri de aşabilirsek birkaç gün içinde sözleşme imzalarız” dedi.


Avrupa Ligi kupası sahibini buluyor

UEFA Avrupa Ligi Kupası, bugün oynanacak final maçıyla sahibini bulacak. İspanya'nın Atletico Madrid ile İngiltere'nin Fulham takımları, yeni formatı ve adıyla UEFA Avrupa Ligi'ni ilk kez kazanmak için Almanya'nın Hamburg kentinde karşı karşıya gelecek. Hamburg Arena'da TSİ 21.45'te başlayacak olan karşılaşmayı İtalyan hakem Nicola Rizzoli yönetecek. Atletico Madrid, 3. turda G.Saray ile eşleşmiş ve sahasında 1-1 berabere kaldığı maçın rövanşını 2-1 kazanarak tur atlamıştı.



14 yıl önce