|

Şota'dan yönetime Papy ısrarı

Trabzonspor, aradığı stoperi bulmaya çalışırken, teknik direktör Şota Arveladze, Papy Djilobodji için tüm imkanların zorlanmasını istiyor. Oyuncuyla anlaşan yönetim, Nantes'ı Yatabere+bir miktar para konusunda iknaya çalışıyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/08/2015 Cuma
Güncelleme: 03:30 - 14/08/2015 Cuma
Yeni Şafak

Savunmaya takviye düşünen Trabzonspor, Fransa'nın Nantes takımında forma giyen Papy Djilobodji için bastırıyor. Bordo-mavililerin Senegali stoperin transferini bitirme aşamasına getirdiği öğrenildi. Teknik Direktör Şota Arveladze'nin ısrarla kadrosunda görmek istediği 26 yaşındaki futbolcu için yoğun mesai harcayan Trabzonspor, oyuncuyla prensipte anlaşırken, kulübü Nantes'ı bonservis bedeli konusunda iknaya çalışıyor. Trabzonspor yönetimi, Papy için bir miktar bonservis bedelinin yanında Yatabare'yi de teklif ettiği kaydedildi.



YILLIK 2.3 MİLYON EURO


Trabzonspor'un, sıkı pazarlıklar sonucu Nantes'i istediği rakama çekmek üzere olduğu diğer yandan da Papy Djilobodji ile yıllık 2.3 milyon Euro garanti para karşılığında anlaştığı öğrenildi. Bordo-mavililer, Fransız kulübünü Yatabare takası ve bir miktar para konusunda ikna etmeye çalışıyor. Trabzonspor, daha önce Kongolu stoper Christopher Samba'yı şehre getirmiş; sağlık sorunları nedeniyle imza attırmamıştı.



Bourceanu sevinci


Mehmet Ekici ve Musa'nın sakatlığının yanısıra Yusuf Erdoğan'ın da gribal enfeksiyon geçirmesi, Trabzonspor'da moralleri bozarken, Rumen futbolcu Bourceanu'nun sakatlıktan kurtulması ve oynayacak duruma gelmesi teknik direktör Şota Alveradze'nin yüzünü güldürdü. Gürcü teknik adam, Yusuf'un yerine Bourceanu'ya şans vermeyi planlıyor.



Tek gündem Bursaspor


Yeni sezonun ilk haftasında yarın sahasında Bursaspor ile karşılaşacak Trabzonspor, kapılarını dış dünyaya kapattı. Bordo-mavililerde taktik idmanı basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirildi. Teknik direktör Şota Arveladze'nin idman sırasında takıma sık sık uyarılarda bulunduğu; çift kale maçta oyunu sürekli keserek direktifler yağdırdığı öğrenildi.





#Trabzonspor
#Şota Arveladze
#Papy Djilobodji
9 yıl önce