|

Şota'nın ilk tercihi Cisse

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze'nin golcü oyuncu için ilk tercihi Newcastle United forması giyen Papiss Cisse. Senegalli yıldız ile anlaşılmazsa ibre Southampton'la sözleşmesi sona eren Pablo Daniel Osvaldo'ya dönecek.

Yeni Şafak
09:28 - 15/07/2015 Çarşamba
Güncelleme: 10:22 - 15/07/2015 Çarşamba
Diğer

Trabzonspor'da teknik direktör Şota, Cardozo ve Deniz'in sakatlıkları nedeniyle forvet hattına bir oyuncu daha alınmasını istiyor. Hürriyet'in haberine göre, uzun maratonda sıkıntı yaşamak istemeyen genç çalıştırıcı, İbrahim Hacıosmanoğlu ve Sportif Direktör Süleyman Hurma'yla yaptığı transfer zirvesinde hücumun Papiss Cisse ile güçlendirilmesini istedi. Zirvede ortaya çıkan bir diğer isim de Southampton'la sözleşmesi sona eren Pablo Daniel Osvaldo'ydu. Lakin Gürcü futbol adamı, ilk tercinin Senegalli yıldız olduğunu dile getirdi.



Savunmaya Taşçı

Newcastle United ile 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan Cisse'nin bonservis bedeli 8 milyon euro olarak belirlenirken, Trabzonspor'un 4.5 milyon euro'yu gözden çıkardığı bilgisine ulaşıldı. Bordo-Mavililer'in bu rakamı, geçtiğimiz günlerde Hacıosmanoğlu'nun sponsorluk görüşmelerinde bulunmak için Avusturya'ya gittiği Swarovski'den karşılamayı planladığı bildirildi.



Cisse ile anlaşılamazsa ibre Osvaldo'ya dönecek. Trabzonspor ayrıca savunma için de Spartak Moskova'da forma giyen Serdar Taşçı'yı bitirmek için yoğun mesai harcıyor.



#papiss cisse
#Pablo Daniel Osvaldo
#transfer
#trabzonspor
#şota arveladze
9 yıl önce