|

Sow: Artık Fenerbahçe'deyim

Fenerbahçe'nin Ah Ahli'den kiraladığı eski futbolcusu Moussa Sow, samimi açıklamalarda bulundu. Sow, geriye dönmeye niyetinin olmadığını, gelecek sezonda Fenerbahçe'de forma giymek istediğini belirtti.

Yeni Şafak
09:48 - 7/09/2016 Çarşamba
Güncelleme: 06:55 - 7/09/2016 Çarşamba
Diğer
Fenerbahçe'nin 1 yıllığına kadrosuna kattığı Moussa Sow, Al-Ahli'ye geri dönmek istemediğini söyledi.
Fenerbahçe'nin 1 yıllığına kadrosuna kattığı Moussa Sow, Al-Ahli'ye geri dönmek istemediğini söyledi.

Fenerbahçe geçen sezon 16 milyon Euro gibi rekor bir bonservis ücretiyle Al-Ahli'ye sattığı Moussa Sow'u transferin son gününde kiralık olarak kadrosuna kattı…



Geri dönmek için Al-Ahli'deki alacaklarından bile vazgeçmeyi göze alan Senegalli yıldız, dönüşte duyduğu memnuniyeti takımdaki eski dostlarıyla paylaştı. Sow, kavuştuğu arkadaşlarına Fenerbahçe'nin değerini ayrıldıktan sonra daha iyi anladığını söyledi.



Futbolcu gibi hissedemedim


Sarı-lacivertli takımdan gözyaşları ile ayrıldığını hatırlatan Sow, "Fenerbahçe'yi ailem gibi görüyordum. Stattan ağlayarak çıktım. Çünkü burada hem taraftar hem de başkan bana her zaman sevgi ve saygı gösterdiler. Ama Fenerbahçe'nin değerini ayrıldıktan sonra daha iyi anladım" dedi. Kadıköy gibi bir stattan, Samandıra gibi bir tesisten ayrılıp Al Ahli'ye gittiğini belirten golcü futbolcu, "Fenerbahçe'den sonra orada kendimi hiç futbolcu gibi hissedemedim. Oynadığım futbol beni tatmin etmedi. Belki maddi şartlar orada daha iyiydi ama İstanbul'daki atmosfer ve Samandıra'daki şartları bulamadım" diye konuştu.



Kalmak için her şeyi yaparım


Fenerbahçe'ye 1 yıl kiralık olarak geldiğini ancak kariyerinin sonuna kadar buradan ayrılmak gibi bir niyetinin olmadığını kaydeden Senegalli, Fanatik'te yer alan açıklamalarında "Şimdilik 1 yıl için buradayım. Bunun için de fedakarlıklar yaptım. Geri dönme niyetim ise hiç ama hiç yok. Seneye de Fenerbahçe'de olacağım. Maddi manevi ne gerekiyorsa yapmaya hazırım" ifadelerini kullandı.






#Moussa Sow
8 yıl önce