|

Sow sürecek

Bu sezon geçmiş yıllardan daha fazla gol atacağını ileri süren Fenerbahçeli Sow, “Şu ana kadarki rakamların üstüne çıkacağım. Sürekli destek olan başkan, teknik heyet ve taraftarların sevgisine layık olmak için elimden geleni yapacağım” dedi.

Yeni Şafak
07:00 - 11/08/2015 Salı
Güncelleme: 23:56 - 10/08/2015 Pazartesi
Yeni Şafak

Fenerbahçe'nin sezon öncesi oynadığı 8 hazırlık maçında 7 gollük performansıyla müthiş bir başlangıç yapan ancak sarı-lacivertli takımın Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Shakhtar Donetsk ile oynanan karşılaşmalarda suskun kalan Moussa Sow'dan iddialı sözler. Bu sezon geçmiş yıllardan daha iyi bir performans sergileyeceğini iddia eden Senegali yıldız, Fenerbahçe'ye 4. yıldız yolunda her zamankinden daha fazla gol atarak destek vereceğini söyledi. Sezona iyi başladığını anımsatan Sow, “Bu yıl şu ana kadarki attığım gollerden daha fazla atacağım. Şu ana kadarki gol rakamlarının üstüne çıkacağımı düşünüyorum. Golle başlayıp gollerimle devam edeceğim” ifadelerini kulandı.



Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı yeni transferlere karşın forma giyeceğinden emin olduğuna vurgu yapan Senegalli yıldız, “Başkanımız, teknik heyetimiz ve taraftarlarımız sürekli bana destek oldular. Ben de onların bana gösterdiği bu sevgiye layık olabilmek için önümüzdeki maçlarda elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bu sevgiye atacağım gollerle karşılık vereceğim. Daha fazla koşacağım, savaşacağım ve mücadele etmeye devam edeceğim. Goller atarak takımıma hem Süper Lig hem de UEFA Avrupa Ligi'nde katkıda bulunmak istiyorum” şeklinde görüşlerini dile getirdi.



Mehmet Topal bir yıldız


Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Mehmet Topal'ın takımın yıldız oyuncularından biri olduğunu söyledi. Portekizli teknik adam, Mehmet Topal'ın sakatlığı nedeniyle Shakhtar Donetsk karşısında oynatmadığını, milli futbolcunun yokluğunda orta sahada sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Pereira, taktik antrenmanlarda da Mehmet Topal ile yakından ilgileniyor, performansından memnun olmadığı Diego'yu yedek kulübesine çekmeyi düşünüyor. Pereira, taktik çalışmalarda orta sahada merkezi Mehmet Topal olarak belirliyor. Diego'suz sistem kuruluyor, tecrübeli futbolcu bu sistemin kilit ismi olacak. Yeni transfer edilecek orta saha da Mehmet Topal ile uyumlu olacak. Tecrübeli futbolcunun Eskişehir ve Atromitos maçlarında Fenerbahçe'nin en büyük silahı olacak. Bu arada Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da Pereira'nın Mehmet Topal'ı istemediği haberlerine tepki gösterdiği öğrenildi.




#Vitor Pereira
#Mehmet Topal
#Fenerbahçe
#Shakhtar Donetsk
#Moussa Sow
9 yıl önce