|

Sow'dan Arsenal'e gol sözü

Galatasaray derbisinde gol kaçıran Sow, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi play-off turunda Arsenal ile yapacakları maçlarda kendisini affettireceğini söyledi

.
00:00 - 14/08/2013 Çarşamba
Güncelleme: 00:06 - 14/08/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
Sow'dan Arsenal'e gol sözü
Sow'dan Arsenal'e gol sözü

Fenerbahçe'nin sezona formda giren golcüsü Moussa Sow'dan camia ve taraftarları rahatlatan açıklama geldi. Süper Kupa'daki G.Saray maçında kaçırdığı goller nedeniyle üzgün olduğunu belirten Senegalli golcü, sarı-lacivertli takımın Şampiyonlar Ligi play-off turunda İngiltere'nin Arsenal takımıyla yapacağı maçlarda kendisini affettireceğini söyledi. G.Saray derbisinde girdiği 3 net gol pozisyonundan yararlanamayan ve kaçırdığı fırsatların üzüntüsünü yaşayan Fenerbahçeli forvet, bundan sonra forma giyeceği her karşılaşmada gol atarak takıma katkı sağlamak istediğini kaydetti. Süper Kupa maçında girdiği fırsatları değerlendiremediğini, artık bunun geride kaldığını dile getiren Sow, 'Yeni bir sayfa açtım. İnşallah Şampiyonlar Ligi'ndeki Arsenal maçlarında gol atacağım' ifadesini kulandı.

F.Bahçe ve Es Es'in Zengin kavgası
Sarı-lacivertliler yıldız futbolcuyu istedi, Eskişehir yöneticisi Saraç, Yanal'ı suçlayıp, tepki gösterdi

Sarı-lacivertlilerde teknik direktör Ersun Yanal, yönetimden Eskişehirspor'dan eski öğrencisi Erkan Zengin'in transfer edilmesini istedi. Eskişehirspor yöneticisi ise tecrübeli teknik adama büyük tepki gösterdi. F.Bahçe yönetimi Erkan için Eskişehirspor ile temasa geçerken gelecek sezon sözleşmesi sona erecek Erkan da sarı-lacivertli kulübün teklifine sıcak bakıyor. İsveç asıllı Türk futbolcu Eskişehirspor yönetiminden gitmek için izin istediği bildirildi. F.Bahçe, Erkan Zengin için Eskişehirspor'a 3 milyon Euro bonservis bedeli önerdi.

SARAÇ: YANAL'I İKAZ ETMİŞTİM

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Bekir Sıktı Saraç, 'Ersun Yanal'ı ayrılmadan önce Eskişehirsporlu futbolculardan elini çekmesini istemiştim' dedi. Saraç, yaptığı açıklamada, 'F.Bahçe'nin bu tip şeyler yapmasını da istemiyoruz, ama bu işin biraz Ersun Yanal'dan kaynaklandığını sanıyorum. Kendisini ayrılmadan önce ikaz etmiştim. Eskişehirsporlu futbolculardan elini çekmesini istemiştim. Erkan kesinlikle satmayacağız. Hatta milli takım kampından döndükten sonra önümüzdeki yıllar için anlaşma yapıp mukavelesini uzatmak istiyoruz. Erkan Zengin satılık değil' diye konuştu.

'Topçu'larda Walcott endişesi

Arsenal'de şok gelişme. Tecrübeli teknik direktör Arsene Wenger'in en çok güvendiği isimlerin başında gelen yıldız futbolcu Theo Walcott'un İskoçya ile hazırlık maçında karşılaşacak İngiltere Milli Takımı'nın kampında sakatlandığı belirtildi. Antrenman sırasında ayak bileğinden sakatlanan genç yıldızın sakatlığıyla ilgili açıklama yapan Milli takım teknik direktörü Roy Hodgson, 'Walcott antrenmanın son bölümünde sert bir darbe aldı fakat iyi olacağına inanıyoruz' derken, Arsene Wenger'in Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Fenerbahçe maçında futbolcuyu oynatmayabileceği ifade edildi. Walcott geçen sezon ligde 32 maçta attığı 14 golle Arsenal'in en golcü ismi olmuştu. Arsenal'da ayrıca Abou Diaby, Frimpong, Thomas Vermaelen, Nacho Monreal, Ryo Miyaichi, Aaron Ramsey ve Yaya Sanogo'nun da sakatlıkları bulunuyor. Bu oyuncuların F.Bahçe maçında forma giyip giymeyeceklerinin daha sonra kesinlik kazanacağı belirtildi.


11 yıl önce