|

Stancu yeni yerinden memnun

Orduspor''un geçen yıl Galatasaray''dan kiraladığı ve sezon başında bonservisini satın aldığı Bogdan Stancu ilk kez konuştu.

İha
00:00 - 8/11/2012 Perşembe
Güncelleme: 12:17 - 8/11/2012 Perşembe
Yeni Şafak
Stancu yeni yerinden memnun
Stancu yeni yerinden memnun

Romanya Milli Takımı'nda da forma giyen Orduspor''un en golcü ismi Bogdan Stancu, Orduspor''a geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek, ''Eğer Galatasaray''da kalsaydım milli takıma gidemezdim'' dedi.

Arjantinli teknik direktör Hector Cuper''in vazgeçilmezlerinden olan Bogdan Stancu, hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe karşılaşması için de açıklamada bulundu. Rumen oyuncu, ''Fenerbahçe stadının atmosferi her zaman çok farklı oluyor. Seyirciler stadı hep dolduruyorlar. Galatasaray''da oynarken de ben bunu yaşadım. Fenerbahçe''nin şu anda gerçekten üç puana ihtiyacı var. Biz konsantre olacağız ve iyi şekilde çalışacağız. Maçtan sonra da gülen taraf olmak istiyoruz'' diye konuştu.

Geçen sezon Culio ile birlikte Galatasaray''dan Orduspor''a kiralanan Stancu, bu sezon Orduspor''da kendisinin kalmak istediğini belirtti. Stancu, ''Eğer Galatasaray''da kalsaydım forma şansı bulamayacaktım ve milli takıma gidemeyecektim'' diyerek şunları kaydetti:

''Bu sezon öncesinde Orduspor''da oynamıştım. Burada oynadığım süre zarfında Hector Cuper vardı. Tekrar Orduspor''da kalmak istedim. Çünkü başkan beni çok istiyordu. Birde şu yönden düşündüm. Galatasaray''da kalsaydım mili takımda olamayacaktım. Çünkü fazla forma şansı bulamayacaktım. O yüzden Orduspor''da sürekli oynayıp, kendimi gösterip mili takımda oldum ve Orduspor''da olmaktan mutluyum. Burada başarılara imza atacağıma eminim.''

Hector Cuper ile çalışmanın büyük bir avantaj olduğunu vurgulayan Bogdan Stancu, Cuper''den övgüler ile bahsetti.

Stancu, ''Hector Cuper ile ilgili çok fazla bir şey söylemeyeceğim. Hector Cuper''in geçmişine baktığımızda bir çok dünya kulübünde Valencia, İnter kulüplerinde çalıştığını görüyoruz. Onunla çalışmak tam anlamıyla mükemmel diyebilirim. Onunla çalışmak benim için büyük avantaj'' ifadelerini kullandı.

11 yıl önce