|

Stoch sezon sonu gidiyor

F.Bahçe'de forma giymediği için mutsuz olduğunu iddia eden Voetbolinternasyonal sitesi, haberinde Stoch'un oynayabileceği bir takıma gitmek istediğini kaydetti. Forma giyemediği için moralsiz olan Slovak futbolcunun sezon sonunda yönetim ve Aykut Kocaman ile görüşüp ayrılmak istediğini söyleyeceği belirtildi.

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 5/03/2011 Cumartesi
Güncelleme: 00:54 - 5/03/2011 Cumartesi
Yeni Şafak
Stoch sezon sonu gidiyor
Stoch sezon sonu gidiyor

F.Bahçeli Stoch ile ilgili Hollanda basını müthiş bir iddia ortaya attı. Transfer haberleriyle ünlü internet portalı voetbolinternasyonal adlı internet sitesi sarı-lacivertli kulübün İngiltere'nin Chelsea takımından büyük umutlarla transfer ettiği Miroslav Stoch'un sezon sonunda F.Bahçe'den ayrılacağını ileri sürdü. Site haberinde Chelsea'den transfer edilen ancak F.Bahçe'de forma giyme şansı bulamadığı için mutsuz olan Slovak oyuncunun, daha fazla şans bulacağı bir takıma gitmek istediğini yazdı. Haftalardır sarı-lacivertli kulüpte forma giymediği için moralsizliğinin tavırlarına yansıdığını öne süren site, Stoch'un daha fazla şans bulacağı başka bir kulüpte oynamak istediğini iddia etti. Haberde, F.Bahçe ile 3 yıllık sözleşmesi bulunan ve sarı-lacivertli kulüpte ikinci yarıda şans bulumayan Slovak oyuncunun, sezon sonunda yönetim ve teknik direktör Aykut Kocaman ile görüşerek ayrılmak istediğini bildireceği vurgulandı. Aralık 2010'dan bu yana Stoch'un durumunun ümitsiz bir hal aldığını yazan site, Slovak futbolcunun Kayserispor maçından sonra stattan özel bir taksi ile ayrıldığına dikkat çekti. Sitede ayrıca Stoch ile Hollanda'nın Twente Kulülü'nün de yakından ilgilendiğine dikkat çekti.


Gökhan Gönül şoku!

Sol kasık bölgesinde yırtık tespit edilen Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül'ün, Pazartesi günü takımının Gençlerbirliği ile yapacağı lig maçında forma giyemeyeceği açıklandı. Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertlilerin önceki akşam yaptığı antrenmanın ardından kasığında ağrı oluşan Gökhan'ın yapılan kontroller sonucunda, sol kasığında yırtık tespit edildiği bildirildi. Dünkü idmana katılmayan Gökhan'ın tedavisine başlandı. Milli futbolcu twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada da, “Belki sahada degil AMA tribündeki yerimi alıcam (BiZLER iNANDIK SiZDE iNANIN)” şeklinde görüşlerini dile getirdi.


Emre'nin yerine Thioune iddiası

Sık sık sakatlanarak takımını yalnız bırakan Emre Belözoğlu'na alternatif olarak orta saha arayışına giren F.Bahçe, Molde'nin 25 yaşındaki futbolcusu Makhtar Thioune'yi takibe aldı. Norveç'in RBnett sitesinin haberine göre Senegalli futbolcuyu transfer etmek üzere Molde'nin kapısını çalan sarı-lacivertliler, 1,5 milyon euroya transferi tamamlamayı hedefliyor. Üç sezondur Norveç ekibinin formasını giyen Thioune, vatandaşı Niang ile beraber oynamaya sıcak bakıyor. Molde'ye 2008 yılında gelen başarılı orta saha oyuncusu, forma giydiği 44 maçta 6 golü bulunuyor.


Andre Santos ve Elano milli takımda

F.Bahçe'nin başarılı sol kanat oyuncusu Santos ile G.Saray'ın eski yıldızı Elano, Brezilya'nın İskoçya ile oynayacağı karşılaşmanın kadrosuna alındılar. 27 Mart'ta İskoçya ile karşılaşacak olan Brezilya'da teknik direktör Mano Menezes, Dünya Kupası kadrosuna Maicon, Lucio ve Elano'ya ilk kez şans verdi. Brezilya Milli Takım teknik patronu, Güney Afrika'daki Dünya Kupası'nda forma giyen Ronaldinho ve Robinho'yu ise 24 kişilik aday kadroya dahil etmedi. Menezes, 2014 öncesi bazı şeylerin belli olması için bu kadroyu seçtiğini açıkladı.


Uğur Boral'a imza attırın!

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın Stoch'un fazla forma giymemesi nedeniyle takımdan ayrılma planları yapması üzerine sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Uğur Boral ile mukavele yenilenmesini istediği öğrenildi. Yönetimin Uğur ile bir araya gelip sözleşmesini uzatması bekleniyor.



13 yıl önce