|

Sumudica: Gaziantepspor'la anlaştım

UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu 2. sırada bitirerek büyük bir başarı sağlayan ve bir üst tura adını yazdıran Romen ekibi Astra Giurgiu'nun hocası Marius Sumudica basın toplantısında Gaziantepspor'la anlaştığını açıkladı.

Yeni Şafak
10:47 - 10/12/2016 Cumartesi
Güncelleme: 11:31 - 10/12/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Sumudica, Roma maçında oldukça heyecanlıydı.
Sumudica, Roma maçında oldukça heyecanlıydı.

Romanya ekiplerinden Astra Giurgiu Teknik Direktörü Marius Sumudica, Gaziantepspor'la anlaştığını açıkladı.



UEFA Avrupa Ligi'nde oynadıkları ve bir üst tura çıktıkları Roma maçının ardından basının karşısına geçen Sumudica Astra'yı bırakacağını söyleyerek şunları ifade etti:


  • "Buradaki son günüm"
  • Harika bir geceydi. Konuşamıyorum. Olağanüstü şeyler vardı. Avrupa'nın güçlü bir ekibiyle karşılaştık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Onlarla daha çok şey başarmak isterdim ama şimdilik iyi şans diliyorum. Kulüpte yaşadığım problemlere rağmen iyi bir başarıydı bu. Bugün hayatımın en güzel günü ama aynı zamanda buradaki son günüm. Buraya geldiğimden beri 15 milyondan fazla kazanım elde ettik. Şimdi saygı duyulması gerekiyor. Bir noktada kırıldım diyebilirim.
  • "Gaziantep'le anlaştım"
  • Benimle aynı fikirde olmasanız bile Gaziantep'le anlaştığımı söyleyebilirim. Yerime gelecek kişinin kim olacağının bir önemi yok.
Marius Sumudica kimdir

1971 yılında Bükreş'te doğan Rumen antrenör kariyerinde Kavala, Rapid Bükreş, Cluj ve Vaslui gibi takımları çalıştırdı. Son olarak Asta Guirgui takımının başında bulunan tecrübeli teknik adam UEFA Avrupa Ligi'nde Roma'nın ardından grup ikincisi olarak bir üst tura yükselmeyi başardı.









#Marius Sumudica
#Gaziantepspor
#Astra Giurgiu
7 yıl önce