|

Sunderland Beşiktaş'ı açıkladı

Fenerabahçe'de kiralık olarak forma giyen Lens için Sunderland Kulübü'nden sürpriz bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada Hollandalı futbolcu transferi için Türkiye’den başka bir kulüple görüştükleri ifade edildi.

Yeni Şafak
12:51 - 2/06/2017 Cuma
Güncelleme: 18:08 - 2/06/2017 Cuma
Diğer
Fenerbahçe formasıyla bu sezon 36 resmi maça çıkan Lens, 5 gol atarken 15 de asist yapma başarısı gösterdi.
Fenerbahçe formasıyla bu sezon 36 resmi maça çıkan Lens, 5 gol atarken 15 de asist yapma başarısı gösterdi.

Yeni sezonda hangi takımda forma giyeceği merak konusu olan Lens için bonservisini elinde bulunduran Sunderland Kulübü'nden flaş bir açıklama yapıldı.

"Artık onlarla görüşmeye başlayacağız"

Fotomaç'ın aktardığına göre; İngiliz temsilcisinin medya direktörü Louise Wanless, Fenerbahçe'den oyuncuları için bir talep gelmediğinin altını çizerek, "Lens'in kiralık sözleşmesi sona erdi. Yeniden Sunderland'in oyuncusu. Fenerbahçe'deki son maçını oynayıp gelecek. Türkiye'den kendisini isteyen bir takım var. Artık onlarla görüşmeye başlayacağız" ifadelerini kullandı.

Fikret Orman:
Lens olabilir

Hatırlanacağı üzere Beşiktaş Başkanı Fikret Orman geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Lens ile ilgilendiklerini şu sözlerle duyurmuştu;

  • "Lens ile geçen sene de ilgilenmiştik. D.Kiev'de iken de ilgilendik, hatta gelmek istiyordu. Lens için bakacağız, çok ısrarcı değiliz. Olabilir."

#Jeremain Lens
#Fenerbahçe
#Beşiktaş
7 yıl önce