|

Sunderland Lens'i satacak

İngiltere Premier Lig takımlarından Sunderland, takımda düşünmediği futbolcuları satma kararı aldı. Satılacak isimler arasında Fenerbahçe'de kiralık olarak oynayan Lens'in de olduğu aktarılırken oyuncunun babasının transfer için İngiliz kulübüyle görüşeceği ifade edildi.

Yeni Şafak
11:10 - 10/01/2017 Salı
Güncelleme: 11:25 - 10/01/2017 Salı
Yeni Şafak
Jeremain Lens bu sezon Fenerbahçe formasıyla 15 resmi maçta 3 gol attı 8 de asist yapma başarısı gösterdi.
Jeremain Lens bu sezon Fenerbahçe formasıyla 15 resmi maçta 3 gol attı 8 de asist yapma başarısı gösterdi.

Bir sezonluğuna Sunderland'den kiralanan Jeremain Lens, gösterdiği performansla başta sarı-lacivertli taraftarlar olmak üzere herkesin büyük beğenisini toplarken sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimali kafalarda da soru işareti doğurmuştu.



İngiliz basını konuyla ilgili olarak önemli bir transfer haberi kaleme aldı. O habere göre; Finansal sıkıntı yaşadığı belirtilen Sunderland'in takımda düşünmediği futbolcuları satacağı aktarılırken bu oyuncuların arasında Lens'in de olduğu ifade edildi.



Öte yandan Sunderland Echo'da yer alan habere göre; Lens'in babası, Sunderland yönetimini Fenerbahçe'de kalması için bizzat ikna etmeye çalışacağını ifade etti. Bunun dışında Fenerbahçe'nin, Lens için Sunderland'e Emmanuel Emenike ve Van der Wiel'i önerdiği de yazıldı.














#Fenerbahçe
#Lens
#Sunderland
7 yıl önce