|

Süper Lig için 3 transfer

Süper Lig'i hedefleyen PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, Efe İnanç, Orkun Uşak ve Gökay Iravul''la anlaştı.

Cihan
00:00 - 4/07/2013 Perşembe
Güncelleme: 18:52 - 4/07/2013 Perşembe
Yeni Şafak
Süper Lig için 3 transfer
Süper Lig için 3 transfer

İmza töreninde konuşan Demirspor Kulübü 2.Başkanı Mehmet Gökoğlu, hedeflerinin Süper Lig olduğunu söyledi.

Aytaç Durak Tesisleri''nde yapılan törende Orkun Uşak''la 2 yıllık, Efe İnanç ve Gökay Iravul ile 1 yıllık sözleşme imzalandı. İmza töreninde kulüp yöneticileri, oyuncuları yalnız bırakmadı.

Demirspor''da transfer çalışmalarının hız kazandığını söyleyen Kulüp 2.Başkanı Mehmet Gökoğlu, transfer yaparken akılcı davrandıklarını ifade etti. Transferlerin Teknik Direktör Yücel İldiz''in direktifleri doğrultusunda yapıldığını anlatan Gökoğlu, ''Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Bundan sonra da transfer çalışmaları devam edecek. Akılcı davranmaya çalışıyoruz. Demirspor için inşallah hayırlı olur. F '' dedi.

Demirspor''a gelmesinde güçlü bir taraftar gurubunun desteği olduğunu anlatan orta saha oyuncusu Gökay İravul, ''Bu transferin başladığını duyduğum ilk andan itibaren sonuçlanmasını çok isteyerek takip ettim. Nitekim her iki taraf adına da iyi oldu. Hem benim adıma hem de Adana Demirspor çok güzel bir sezon olacağını umut ediyorum. Hep beraber hedeflerimize ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. Hem taraftar gurubunun hem de yöneticilerinin iyi olmasından dolayı Adana Demirspor''u tercih ettim.'' diye konuştu.

Adana''da Süper Lig hazırlığı yapıldığının altını çizen kaleci Orkun Uşak, ''Birkaç tane teklif almıştım. Bunların içerisinde madden ve manen beni çok etkileyen Adana Demirspor''un teklifti. Geldikten sonra gördüm ki burada gerçekten bir potansiyel var, bir hazırlık var. İnsanlar gerçekten Süper Lig''e çıkmak istiyorlar, bunun hazırlığını da yapmışlar. İnşallah bizde bu oluşumun içinde emeği geçenlerden birisi oluruz.'' ifadelerini kullandı.

Demirspor''da olmaktan gurur duyduğunu kaydeden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan transfer edilen Efe İnanç da, ''Yeni seçilen yönetim hedeflerini Süper Lig olduğunu söylediler. Yücel hocayı da buraya alarak hedeflerinin gerçekten Süper Lig olduğunu 1.basamakta gösterdiler. Adana Demirspor''u Süper Lig''de olması gereken bir takım olarak görüyorum. Bu gerçekten herkes için heyecan verici. Hedeflerinin olması çok önemli. Hepimiz için inşallah hayırlı olur.'' şeklinde konuştu.

11 yıl önce