|

Süper Lig'de muhteşem kapanış: 4 maç 19 gol

Süper Lig'in son haftasında oynanan maçlar sonucunda ligin zirvesi şekillendi. Şampiyon Galatasaray, Sivas deplasmanında 4-3 mağlup olurken ligin en az puanla şampiyon olan takımı oldu. Beşiktaş, Şenol Güneş'in veda maçında Kasımpaşa'yı 3-2 yenerek ligi 3. sırada tamamladı. Trabzonspor ise Rizespor'u 3-2 yenmesine rağmen Beşiktaş'ın kazanmasının ardından sezonu 4. sırada bitirdi.

23:15 - 24/05/2019 Cuma
Güncelleme: 23:19 - 24/05/2019 Cuma
Yeni Şafak
Süper Lig’in son haftasında Kasımpaşa’yı konuk eden ve sahasında 3-2 kazanan Beşiktaş, ligi 3. sırada tamamlamayı garantiledi.
Süper Lig’in son haftasında Kasımpaşa’yı konuk eden ve sahasında 3-2 kazanan Beşiktaş, ligi 3. sırada tamamlamayı garantiledi.

Süper Lig'de bu akşam oynanan maçların sonunda ligin üçüncüsü ve dördüncüsü belli oldu. Beşiktaş, sezonu 3. sırada tamamlarken Trabzonspor dördüncü oldu. Şampiyon Galatasaray, Sivas deplasmanında kazanamazken üç puanlı sistemde ligin en az puanla şampiyon olan takımı oldu.

Beşiktaş 3-2 Kasımpaşa

Spor Toto Süper Lig'in 34'üncü ve son haftasında Beşiktaş, sahasında Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup etti. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 10, 44 ve 45 1'inci dakikalarda Güven Yalçın kaydederken, konuk Kasımpaşa'nın golleri 13'üncü dakikada Hajradinovic ve 67'nci dakikada Koita'dan geldi.

Rizespor 2-3 Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig'in 34’üncü haftasında Çaykur Rizespor, sahasında Trabzonspor'a 3-2 mağlup oldu. Bu sonuçla ev sahibi ekip sezonu 41 puanla tamamlarken, puanını 63'e yükselten konuk ekip ise üçüncülük için yarıştığı Beşiktaş'ın da kazanmasıyla sezonu 4'üncü sırada tamamladı.

Sivasspor 4-3 Galatasaray

Demir Grup Sivasspor deplasmanına çıkan Galatasaray 2-0 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 4-3'lük mağlubiyetle ayrıldı. Galatasaray'ın maçtaki gollerini Linnes ve Muğdat (2) atarken, Demir Grup Sivasspor'un galibiyet golleri de Sergiy Rybalka (2) Hakan Arslan ve Kone'den geldi.

Bu sonucun ardından şampiyon Galatasaray sezonu 69, Demir Grup Sivasspor da 41 puanda kapattı.
Başakşehir 1-1 Alanyaspor
  • Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayan Bşaakşehir, sezonun son maçında Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı.


Rizespor - Trabzonspor
Beşiktaş - Kasımpaşa

#Süper Lig
5 yıl önce