|

Süper Lig'e bomba gibi düşecek transfer! Fenerbahçe Brezilyalı yıldıza talip

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ahli'de forma giyen Roberto Firmino, takımdan ayrılmak istiyor. Kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen Brezilyalı yıldızı, Fenerbahçe istiyor. Sarı-lacivertli kulüp bu transferin gerçekleşmesi için yoğun çaba sarf ediyor. Roberto Firmino transferinin detaylarına haberin içerisinden ulaşabilirsiniz.

16:22 - 2/01/2024 Salı
Güncelleme: 17:13 - 2/01/2024 Salı
Yeni Şafak
Roberto Firmino, kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyor.
Roberto Firmino, kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyor.

Sezon başında Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ahli'ye transfer olan Brezilyalı golcü Roberto Firmino, takımdan ayrılmak istiyor.


Kariyerine Suudi Arabistan'da devam etmeyi düşünmeyen Firmino, kontratını feshettikten sonra Avrupa'da bir takımla anlaşmak istiyor.

Fenerbahçe, Firmino'yu transfer edecek mi?

İngiliz haber sitesi Talksport'un haberine göre;
Roberto Firmino, Al Ahli'den ayrılmak istiyor. Firmino'ya Suudi ekiplerinden Al-Shabab, Al-Ettifaq, Al-Fateh'in yanı sıra Türkiye'den Fenerbahçe İngiltere'den Sheffield United'ın teklif yaptığı belirtildi. Bu kulüpler arasında Fenerbahçe'nin bir adım önde olduğu aktarıldı.


Firmino'nun sözleşmesi ne zaman sona erecek?

Roberto Firmino'nun sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılında sona erecek. Bu sezon 19 maça çıkan Brezilyalı, 3 gol 3 asistlik performans sergiledi.






#Roberto Firmino
#Fenerbahçe
#Transfer
4 ay önce