|

SÜRPRİZ KADRO

Milli Takım Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Portekiz maçına yine sürpriz bir kadro çıkardı. Suat ve Abdullah yedek soyundu

.
00:00 - 25/06/2000 Pazar
Güncelleme: 11:53 - 15/05/2014 Perşembe
Yeni Şafak
 SÜRPRİZ KADRO
SÜRPRİZ KADRO
8 defans futbolcusu

Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek finalde Portekiz'le karşılaşan A Milli Takım kadrosunda 8 defans ağırlıklı futbolcu yeraldı. Teknik direktör Mustafa Denizli, Portekiz'in etkili oyuncularını bu sistemle durdurup ileride Hakan-Arif ikilisiyle gol aramayı planladı. Portekiz ise, Milli Takım'ın aksine 6 hücum, 5 savunma ağırlıklı futbolcusuyla sahada yeraldı. Portekiz'de Almanya maçının yıldızı Conceicao' da ilk 11'de forma giydi.

Suat yedek soyundu

Son iki maçta orta sahada forma giyen ve başarılı futboluyla göz dolduran Suat, teknik direktör Mustafa Denizli tarafından Portekiz maçında yedek soyunduruldu. Bu futbolcunun yerine ilk 11'de Ergün görev aldı. Bir başka değişiklik de Belçika maçının etkili isimlerinden Abdullah'da yaşandı. Bu futbolcunun yerine yine sol kanadın başarılı isimlerinden Hakan Ünsal görev yaptı.

Hakan'dan fedakarlık

Belçika maçından sonra idmanda sol ayak bileğinden sakatlanan Hakan Şükür, sakat olmasına rağmen Portekiz maçında ilk 11'de sahaya çıktı. Belçika karşısında Milli Takımımız'ın iki golüne imza atan golcü futbolcu Portekiz karşısında etkisizdi. Fernando Couto'nun markajından kurtulamayan Hakan Şükür, Arif'in kaçırdığı penaltı sonrası ayağına düşen topu filelere gönderemedi. İtalya maçı sonrası kızağa çekilen Sergen de, Portekiz maçının son dakikalarında forma şansı buldu.

24 yıl önce