|

Susiç'in yerini dolduramadılar!

Görevden alınan Safet Susic'in yerine gelecek olan A milli futbol takımı teknik direktörünü belirlemek üzere bir araya gelen futbol federasyonu yetkililerinin toplantısından sonuç çıkmadı.

Yeni Şafak
19:30 - 11/12/2014 Perşembe
Güncelleme: 18:32 - 11/12/2014 Perşembe
AA
Bosna Hersek'te, başarısız sonuçların ardından görevden alınan Safet Susic'in yerine gelecek olan yeni A milli futbol takımı teknik direktörü konusunda belirsizlik sürüyor.


Bosna Hersek Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, A milli takımın başına geçecek olan yeni ismi belirlemek üzere bugün bir araya geldi. Saraybosna'daki toplantıdan somut bir adım çıkmadı.


Toplantının ardından basın toplantısı düzenleyen Bosna Hersek Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Yasmin Bakoviç, yeni teknik direktörün hala belirlenmediğini söyledi. Toplantıda, aday listesi üzerinden fikir alışverişinde bulunulduğunu ifade eden Bakoviç, 22 adaydan oluşan geniş listeyi 7 adaya düşürdüklerini bildirdi.


Bakoviç, teknik direktörlüğü için Faruk Hadzibegic, Mehmed Bazdarevic, Amar Osim, Blaz Sliskovic, Igor Stimac, Milovan Rajevac ve Sergej Barbarez isimlerinin gündemde olduğunu belirtti.


Yeni teknik direktörü belirlemek için kurulan komisyonun önümüzde günlerde yedi adayla görüşeceğini anlatan Bakoviç, bu adaylar arasından ikisinin bir sonraki yönetim kurulu toplantısında değerlendirileceğini kaydetti.


Bir sonraki yönetim kurulu toplantısının en geç 20 Aralık'ta yapılması bekleniyor.
#Bosna hersek
#teknik direktör
#safet susiç
#sergej barbarez
#igor stimac
9 yıl önce