|

Tabata sınavı geçti

Brezilyalı yıldız, Ümit Millli Takıma karşı Beşiktaş formasını ilk kez giydiği maçta göz doldurdu. Siyah-beyazlıların 4-3 kaybettiği maçta bir gol atan Tabata, yeni takımında iş yapacağını gösterdi

Engin Albayrak
00:00 - 6/09/2009 Pazar
Güncelleme: 03:38 - 6/09/2009 Pazar
Yeni Şafak
Tabata sınavı geçti
Tabata sınavı geçti

Beşiktaş, liglere verilen arada yaptığı hazırlık maçında Ümit Milli Takımı'na 4-3 yenildi. Beşiktaş, maçta Hakan, Erhan, İ.Üzülmez, Ferrari, İ.Toraman, Fink, Erkan, Ernst, Uğur, Ekrem ve Tabata onbiriyle mücadele etti. Maça Ümit Milliler iyi başladı. 15. dakikada Yiğit, topu filelere göndererek Ümitleri 1-0 öne geçirdi. 24. dakikada Ekrem ile verkaça giren Tabata, sert bir vuruşla beraberliği sağladı: 1-1. İkinci yarıya da iyi giren Ümitler, üst üste goller buldu. 53'te Abdullah, 58'de Zeki attıkları gollerle skoru 3-1 yaptı. 83'te Ömer farkı bire indirdi: 2-3. 85'te Tunay farkı yeniden açtı: 4-2. 90'da Onur maçın son golünü atarak durumu belirledi: 3-4. Taraftarlar Tabata'ya “8 milyon euro eder misin, G.Saray maçında görelim” diye tezahürat yaptılar.


Kartal'ın forveti çöktü

Beşiktaş'ta yaşanan sakatlıklar üst üste oynayacakları Galatasaray ve Manchester United maçları öncesi teknik direktör Mustafa Denizli'yi düşündürüyor. Gelecek hafta önce ligde Galatasaray, sonra da Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile karşılaşacak Beşiktaş'ta Denizli kadro kurmakta zorlanıyor. Özellikle forvet oyuncuları Bobo, Nobre, Nihat ve Batuhan'ın sakatlığı nedeniyle sıkıntılı olan ve bir tek formsuz Holosko'ya kalan tecrübebi teknik adamın kulüp doktorlarından en azından 2 futbolcunun zorlu maçlar öncesi bir hafta içinde iyileştirilmesini istedi.




15 yıl önce