|

'Takım da çalıştırırım yazarlık da yaparım'

2.Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Feyyaz Uçar, bir gazetede köşe yazarlığı yaptığı için yöneltilen eleştirilere cevap verdi. Futbol karşılaşmalarını takip etmenin işinin bir parçası olduğunu belirten Uçar, spor gazetesi ile 5 yıllık sözleşmesinin bulunduğunu söyledi.

Yeni Şafak
18:28 - 9/03/2015 Pazartesi
Güncelleme: 16:36 - 9/03/2015 Pazartesi
IHA

Yazdığı yazıların Yeni Malatyaspor’daki işine engel olmadığını kaydeden Feyyaz Uçar şu açıkalamayı yaptı: 


“Ben zaten işim gereği maçları takip etmek zorundayım. Aynı akşam maç yazısını yazıp, gazeteye gönderiyorum. Bu benim işime engel bir durum teşkil etmiyor. Benim başka düşüncem yok. O gazetedeki yazılarım da maç başından sonuna kadar yazılıp gidiyor. Onun dışındaki bütün mesaim Yeni Malatyaspor’a ait. Her halde yanlış bir düşünce var. Benim Malatya’dan başka amacım, takip ettiğim başka bir şey yok. Ben zaten maçları takip etmek zorundayım. Galatasaray’ı, Beşiktaş’ı, Şampiyonlar Ligi’ni seyrederken de iki paragraf yazı yazıyorum. Yani bu niye insanları rahatsız ediyor anlamış değilim. Ben oradaki işim 90 dakika sonunda bitiyor. Kafam tekrar Yeni Malatyaspor için çalışıyor. Orada bir sıkıntı yok.


Gazeteyle 5 yıllık sözleşmem var. Yöneticilerimize de zaten bunu söyledim. Sıkıntılı anlarımızda da o gazetede hakkımızda ciddi anlamda pozitif yazılar çıkıyor. O da göz ardı edilmesin. Yeni Malatyaspor’un uluslararası alanda da adının geçmesi faydalı bence. Orada yazı yazmamım kimseye faydası yok, aksine Malatyaspor’a faydası var. İnşallah oradaki yazılarımı ileride Malatyaspor için de yazacağım. Şimdi takımım olduğu için yazamıyorum. Benim açımdan bir sıkıntı yok.


'Şampiyonlar Ligi'ni de yazarım'

Şunu bilsinler ben canım istediğinde yazıyorum. Bana oradan bir görev vermiyorlar. Hangi maçı istiyorsam idmanıma göre, seyahatime göre seyrediyorum, yazıyorum. Fener’i, Galatasaray’ı, Beşiktaş’ı, bunları seyretmek güzel. Orada gördüğümüz bazı doğrular, yanlışlar var. Oralardan ders çıkarıyoruz. Şampiyonlar Ligi’ni de seyrediyorum, isterlerse orayı da yazarım. Bizim mesaimiz 24 saat boyunca, uyanık kaldığımız sürece Yeni Malatyaspor için. Bundan kimsenin herhangi bir kuşkusu olmasın.”
#2. lig
#yeni malatyaspor
#feyyaz uçar
#köşe yazarı
9 yıl önce