|

Tamer Tuna: Beşiktaş'ı çalıştıracak kapasitem var

Tamer Tuna, Beşiktaş'ta teknik direktörlük yapmak istediğini belirterek, "Beşiktaş'ta 2 yıl antrenörlük yapmak ve şu anda orayla addedilmek gerçekten önemli. Bir söz vardır; 'İmparator olmadan önce herkes oraya yaraşır bir adam olduğunuzu düşünür' diye. Ben daha orada teknik adam olmadım ancak olacak kapasitem herhalde var" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
10:42 - 13/10/2018 Cumartesi
Güncelleme: 10:51 - 13/10/2018 Cumartesi
DHA
Tamer Tuna
Tamer Tuna

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, kariyeriyle ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ı teknik direktör olarak çalıştırmak istediğini belirten Tuna, şunları kaydetti:

  • Burada iyi bir ekibim oldu şanslıyım ama bu belki şu an söz ettiğiniz gibi Fenerbahçe'de de yaşanıyor. Skorlar iyi olduğunda doğru değerlendirmeler yapılıyor. İyi olmadığında yapılmıyor. Sadece bununla ilgili diyebilirim. Tabii ki ben artık teknik direktörüm. Şu anda Sivasspor teknik direktörüyüm. Bu konuya vereceğim her cevap speküle edilebilir. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ya da milli takım. Bu takımlarla çalışabilmek, şampiyonluğa oynayan ya da oynayabilecek bir takımda olabilmek bir teknik adamın hayalidir. Benimde hayalim hep vardı teknik adamlığa başlarken. Beşiktaş'ta 2 yıl antrenörlük yapmak ve şu anda orayla addedilmek gerçekten önemli. Bir söz vardır; imparator olmadan önce herkes oraya yaraşır bir adam olduğunuzu düşünür. Ben daha orada teknik adam olmadım. Olacak kapasitem herhalde var. Şu anda emin olun çalışma metotlarında değişiklik yok. Aldığımız verim inanılmaz iyi futbolculardan. İletişimde bizim de edineceğimiz tecrübeler olabilir ama kendimde çalışabilecek potansiyeli her yerde görüyorum. Bunu açık yüreklilikle söyleyebilirim. Çünkü, bu konudaki gelişimim, bugüne kadar sahip olduğum deneyimler var. Ben 9 yıldır antrenörüm. Altyapıda da antrenörlük yaptım. Çanakkale Dardanelspor'da U13 takımı ile başladım. Daha sonra altyapı sorumluluğuyla devam edip A takımda antrenörlük yaptım. Deneyimler her zaman yaşanır.
#Tamer Tuna
#Beşiktaş
6 yıl önce