|

Taraftar Hasan Şaş'ı da mutlaka bağrına basar

G.Saray'dan ayrılmak istediğini söyleyen Hasan'ın seyirci ile bir sürtüşmeye girdiğini kaydeden Başkan Canaydın, “Aynı şey Sabri olayında yaşanmış ve tatlıya bağlanmıştı” dedi.

00:00 - 5/12/2007 Çarşamba
Güncelleme: 23:48 - 4/12/2007 Salı
Yeni Şafak
Taraftar Hasan Şaş'ı da mutlaka bağrına basar
Taraftar Hasan Şaş'ı da mutlaka bağrına basar

G.Saray Başkanı Özhan Canaydın, Hasan Şaş'ın açıklamalarının fevri olduğunu, kendisini bu düşüncesinden vazgeçireceklerini söyledi. Hasan'ın G.Saray'ı bırakacağıyla ilgili açıklamalarını değerlendiren Canaydın, “O, maç sonrası fevri bir açıklama. Kapalı tribünden taraftarlarla sürtüşmesi oldu. Onun etkisiyle olabilir. Taraftar Sabri'yi bağrına bastığı gibi Hasan'ı da bağrına basar” dedi.


HASAN'A ÖZEL İZİN

Canaydın, Hasan Şaş'la biraraya geleceklerini kaydederek, “Bire bir konuştuğumuzda bu fevri kararından vazgeçer” diye konuştu. G.Saray Başkanı Süper Lig ve Basketbol Ligi'nde bu hafta F.Bahçe-G.Saray derbilerinin oynanacağının hatırlatılması üzerine “102 senedir bu derbiler var. Hedefimiz iki maçı da kazanmak” dedi. Öte yandan Feldkamp'tan iki gün izin alan Hasan'ın Ankara'daki akrabalarının yanına gitttiği belirtildi.


En güzel sarı-kırmızılı kare seçildi

1905 G.Saraylı Yönetici ve İşadamları Derneği tarafından “2006-2007 Sarı Kırmızı Kareler” başlığı altında düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödülleri dağıtıldı. Ülker'in sponsorluğunda yapılan yarışmada 1.'liği Fanatik Gazetesi'nden Erol Demirkol kazandı.



16 yıl önce