|

Taraftarın sevinemediği en iyi 15 gol!

İngiliz The Sun gazetesi ilginç bir liste hazırladı. Listedeki en iyi 15 gol arasında, Galatasaraylı Sneijder, Bursasporlu Tuncay ve Chelsea'nin teknik direktörü Jose Mourinho'nun golleri bulunuyor.

İha
00:00 - 18/06/2013 Salı
Güncelleme: 14:39 - 18/06/2013 Salı
Yeni Şafak
Taraftarın sevinemediği en iyi 15 gol!
Taraftarın sevinemediği en iyi 15 gol!

Antrenmanda atılan en güzel gollerin arasında Türkiye'de oynayan Sneijder ve Tuncay'ın golleri bulunuyor. Listede Mourinho'nun golü de var.

İngiliz The Sun gazetesinin yaptığı araştırmalar sonucu seçtiği en iyi 15 antrenman golü arasında Bursaspor'un futbolcusu olan Tuncay Şanlı ve Galatasaray'ın ünlü futbolcusu Wesley Sneijder'in attığı gollerde yer aldı.

Youtube'daki görüntülerden arşiv oluşturularak yapılan listeye göre en iyi goller arasında yer alan Tuncay ve Sneijder'in yanı sıra, geçtiğimiz günlerde tekrardan Chelsea'nin başına geçen ünlü teknik direktör Jose Mourinho da listede yer aldı.

Birbirinden güzel ve şık gollerin diğer sahipleri ise Zlatan İbrahimovic, İbrahim Afellay, Tom Carroll, Ronaldinho, Neymar, Wayne Rooney, Coutinho, Frank Lampard, Arjen Robben, Joe Hart, Wojciech Szczesny ve David De Gea oldu.

11 yıl önce