|

Taraftarlarla bakın nasıl buluştu

Trabzonspor'un Kamerunlu yıldız oyuncusu Stephane M'Bia, Periscope uygulamasında bordo-mavili taraftarların sorularını yanıtladı.

Yeni Şafak
16:43 - 18/12/2015 Cuma
Güncelleme: 18:08 - 18/12/2015 Cuma
IHA

Hamsiyi çok sevdiğini belirten M'Bia, Trabzon'da her şeyin kendi adına olumlu gittiğini ifade etti.



M'Bia, Trabzon'da ailesiyle birlikte mutlu olduğunu belirterek, "Trabzon'da her şey benim adıma iyi gidiyor. Her şey yolunda. Yarın kendi sahamızda Antalyaspor ile önemli bir maç oynayacağız. Umut ediyorum taraftarlarımız sahayı doldururlar. Bizim için önemli bir maç olacak. Trabzon'da bulunmaktan, yaşamaktan memnunum. Ev ile antrenman arasında gidip geliyoruz. Bu yakınlarda Zigana kayak ve dağ tesisi olduğunu duydum. Kısa zamanda oraya gitmek gibi bir durumum söz konusu olabilir" ifadesini kullandı.



Sevilla ile Trabzon'un ayrı iki kent olduğunu belirten M'Bia, "Bir birinden farklı şehirden bahsedebiliriz. Burası kendi içinde biraz daha muhafazakar şehir. Çok fazla kendi gelenek ve göreneklerini olan şehir. Kültüre çok daha saygı gösteriliyor. Dinin de çok yoğun yaşandığı şehir. O yüzden Sevilla ve Trabzon'un birbirinden çok farklı şehirler olduğunu söyleyebilirim" dedi.



'Sezon başından beri bir takım sıkıntılar yaşadık'

Sezon başından beri bir takım sıkıntılar yaşadıklarını belirten M'Bia, kulüpte köklü değişikliklerinin olduğunu vurguladı. Sonunda her şeyin iyi olacağına inandığını ifade eden Kamerunlu oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü, "Son oynadığımız maçı iyi oynayarak kaybettik. Burada kendi performansımla alakalı bir şeyler söylemek güç oluyor. Ne zaman iyi oynuyoruz, ne zaman kaybediyoruz o zaman bir şeyler söyleyebilirim. Kaybettiğimizde mutsuz oluyorum. İnşallah benim adıma ve takım adına her şey iyi olacaktır. Günlerin neler getireceğini hep beraber göreceğiz. Ben buraya imza atarken burada ki projeye inandığım için imza attım. Bu projenin temelinde kazanmak, başarılı olmak şampiyonluğa gitmek var. Ben her zaman kazanan karakterde bir oyuncuyum. Biz her zaman o projeyi gerçekleştirmek istiyoruz. Takım için elimizden geleni yapıp mutlu sona ulaşacağız. Kritik maçlarda kaybettiğimiz maçlarda bir takım talihsizliklerden dolayı kaybettiğimiz puanlar var. Her şey bitmiş değil. Biz kazanmaya başladıkça, devam ettikçe arkasını getireceğiz. Her zaman kazanmayı seven bir oyuncuyum. Umut ediyorum ki burada olduğumuz sürece bir şeyler başarmış oluruz" şeklinde konuştu.



'Taraftarlarımız da zor günler geçiriyor'

İçinde bulundukları durumun en çok taraftarları rahatsız ettiğini belirten M'Bia, "Taraftarlar açısından çok kolay olduğunu düşünmüyorum. Değişiklikle oldu, yönetim kurulu değişti. Eski başkan veda etti, yeni başkan geldi. Bunlar taraftar için zor durumlar ama onlar her zaman takımı desteklesinler. Yarın da çok önemli bir maça çıkacağız. Uzun bir aradan sonra taraftarımızla buluşacağız. Umut ediyorum ki taraftarlarımız stadı doldurur ve bizi desteklerler. Biz onların hayallerini gerçekleştirmek için sahanın içinde elimizden geleni yaparız. Desteklerini esirgemesinler" dedi.



'Okay ve Aytaç kaliteli oyuncular'

Trabzonspor'un genç oyuncuları Okay ve Aytaç Kara'nın kaliteli isimler olduğunu belirten M'Bia, "İkisi de inanılmaz kaliteli oyuncular. En büyük özelliği de dinlemeleri ve öğrenmeye açık olduğunu gösteriyor. İyi çalışıyorlar. Hem Trabzon'un hem de Türk futbolunun geleceği için bu iki oyuncuyu önemsiyor ve değer veriyorum. Onlarla burada olduğum için mutluyum. Takım içeresinde genel olarak herkesle aram iyi ama Cavanda ile daha iyi anlaşıyorum" diye konuştu.



'Eto'o bizim ülkemizde efsane bir isim haline geldi'

Trabzonspor'un Kamerunlu yıldız oyuncusu M'Bia, Antalyaspor forması giyen Samuel Eto'o'nun ülkelerinde efsane bir isim haline geldiğini belirterek, "Eto'o çok önemli bir oyuncu. Bizim ülkemizde efsane haline geldi. Onu çok seviyorum ve saygı duyuyorum. Yarın oynayacağımız maçta ise ben Trabzonspor'u temsil edeceğim. Trabzonspor'un kazanması galip gelmesi adına ne gerekiyorsa ortaya koymamız gerek. İşin o tarafına değil de kendi takımımıza bakacağız. Taraftarın desteği ile kazanmak için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

#M'Bia
#trabzonspor
#periscope
8 yıl önce