|

Tarsus İdman Yurdu'ndan Beşiktaş'a gözdağı

Türkiye Kupası'nda 5. eleme turunda Beşiktaş’ın rakibi olan Tarsus İdman Yurdu'nda başkan Serhat Servet Dövenci, "Teknik direktörümüz Ergün Penbe’nin liderliğinde, oyuncularımızın azmiyle bu müsabakada galip gelen olmak istiyoruz" dedi.

16:59 - 10/12/2020 Perşembe
Güncelleme: 17:14 - 10/12/2020 Perşembe
IHA
Beşiktaş, son haftalardaki futboluyla göz dolduruyor.
Beşiktaş, son haftalardaki futboluyla göz dolduruyor.

2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Tarsus İdman Yurdu, Beşiktaş ile deplasmanda 17 Aralık Perşembe günü karşı karşıya gelecek. Kupada güçlü bir rakip çıktığını belirten Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Serhat Servet Dövenci, Türkiye’nin önemli takımlarından Beşiktaş ile karşılaşmaktan son derece mutlu olduklarını söyledi. Kupada tur atlayacaklarını söyleyen Dövenci, takım olarak hedeflerinin kupada bir üst tura çıkmak olduğunu belirtti.

"Beşiktaş maçında gülen taraf olmak istiyoruz"

Dövenci, “Türkiye Kupası'nda 5. eleme turunda Beşiktaş rakibimiz oldu. Ülkemizin güzide kulübüyle karşılaşmaktan dolayı son derece mutluyuz. Bizim için tarihi bir müsabaka olacak. Beşiktaş maçı oldukça zor geçeğine inanıyorum. Bu maçta gülen taraf olmak istiyoruz. Beşiktaş’ı yenerek bir üst tura çıkacağımıza inanıyorum, takımımıza güveniyorum. Tecrübeli teknik direktörümüz Ergün Penbe’nin liderliğinde, oyuncularımızın azmiyle bu müsabakada galip gelen olmak istiyoruz” dedi.




#Beşiktaş
#Tarsus İdman Yurdu
3 yıl önce