|

Tartışılan gol için farklı yorum

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde Diego'nun attığı golde ofsayt olup olmadığı tartışmasında yayıncı kuruluşun Piero'su ölçüm yaptı ve 18 santimetre ofsayt olduğunu belirledi. Aynı programda Ersun Yanal ise hakemin doğru karar verdiğini savundu.

Yeni Şafak
09:27 - 26/10/2015 Pazartesi
Güncelleme: 09:53 - 26/10/2015 Pazartesi
Diğer

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi sonrasında en çok tartışılan pozisyon, sarı-lacivertli takımın Diego Ribas ile bulduğu golün ofsayt olup olmadığıydı.



Piero: 18 santimetre ofsayt

37. dakikada Diego Ribas'ın attığı gol öncesinde, Gökhan Gönül'ün sağdan ortasında Robin Van Persie'nin top ayaktan çıktığı anda ofsaytta olduğu televizyon görüntülerden görünüyordu. Ajannspor'da yer alan haberde; Lig TV'nin Piero ölçümü de Hollandalı yıldızın 18 santimetre ofsaytta olduğu açıklandı.



Yanal: Karar doğru

Fakat programda bu görüntüler üzerine yapılan yorumlarda, yorumculardan Ersun Yanal pozisyonda Robin Van Persie'nin kaleciye fiziksel bir temas olmadığı için hakemin oynatmasının doğru karar olduğunu iddia etti. Yorumculardan Tümer Metin ise talimatlara göre karışıklık olmasına rağmen pozisyonun ofsayt olduğunu düşündüğünü söyledi.


#galatasaray
#fenerbahçe
#derbi
#ofsayt
#ersun yanal
8 yıl önce