|

Telafi etmek istiyoruz

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Genk’in iyi bir takım olduğunu belirterek, “Alacağımız iyi sonuç durumu tamamen lehimize çevirebilir. En kötü durumda beraberlik alıp diğer sonuca göre 2. veya lider çıkma durumumuz olabilir” dedi.

Haber Merkezi
04:00 - 8/11/2018 Perşembe
Güncelleme: 04:08 - 8/11/2018 Perşembe
Yeni Şafak
​Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş
​Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi’nde bugün deplasmanda Genk ile yapacakları maçı iyi oynayarak kazanmak istediklerini söyledi. Güneş, maçın oynanacağı Genk Arena’da düzenlenen basın toplantısında, rakiplerinin I Grubu’nda lider olduğuna dikkati çekerek, “İlk maçta bizi yenerek avantaj sağladılar. Rakibin iyi olduğunu biliyoruz. Takım oyunu oynayan, hücum özelliği iyi olan ekip, bunu oyun ve skor olarak sahamızda kullandılar, biz de yarın (bugün) telafi etmek istiyoruz. Alacağımız iyi sonuç, gruptaki durumumuzu daha aydınlığa çıkarabilir. O yüzden iyi sonuçla dönmek istiyoruz. Rakibin çok maçını izledik, analizlerini yaptık. Sahadaki oyunun gidişine göre skor değişebiliyor. Oyunun tüm zamanlarını ve alanı iyi kullanan takım. Takımdaki tüm oyuncular bunu iyi paylaşarak yapıyor. Her an dikkatli olmalıyız. Onların oyununu bozabilirsek ve oyun coşkusunu engelleyebilirsek sonuç lehimize döner.” Takımdaki eksikler konusunda bilgi veren Güneş, “Atiba ve Güven listede yok. Gökhan Gönül, Gökhan Töre ve Adriano’nun sakatlıkları var, bizimle değiller. Bazı oyuncularda da ufak tefek sakatlıklar var, durumlarına yarın (bugün) karar vereceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

KOLAY GOLLER YEDİK KOLAY GOLLER KAÇIRDIK

Teknik direktör Şenol Güneş, Süper Lig ve Avrupa’da beklemedikleri puan kayıpları yaşadıklarını söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, “Hem kendi ligimizde hem UEFA liginde kazanabileceğimiz maçlarda puanlar kaybettik. 3 mağlubiyetimiz var. Kolay goller yedik, kolay goller kaçırdık. Malmö maçında da öyle oldu. Sadece Genk, dinamik olmasıyla ve hücum özelliğini iyi kullanmasıyla sonucu lehine çevirdi. Sezon başından beri oynadığımız en iyi takım. Alacağımız iyi sonuç durumu tamamen lehimize çevirebilir. En kötü durumda beraberlik alıp diğer sonuca göre 2. veya lider çıkma durumumuz olabilir” diye konuştu.


Beşiktaş gibi oynarsak yeneriz

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde Belçika ekibi Genk ile deplasmanda karşılaşacak. Siyah-beyazlı kulübün Başkanı Fikret Orman, Belçika seyahati öncesinde TRT Spor’a konuştu. Orman, “Beşiktaş gibi oynarsak kazanırız. Biz kimleri nerelerde yendik. Biz, bizim gibi oynayalım herkesi yeneriz” dedi. İlk maçta kendilerinden uzak bir görüntü sergilediklerini ifade eden Başkan Orman, “Kötü bir maç oynadık burada. Beşiktaş’a hiç yakışmayacak şekilde de yenildik. İnşallah telafi edeceğiz. Beşiktaş iyi yolda. İnşallah bu maçla beraber hem moral depolarız hem de UEFA’da yol alırız” ifadelerini kullandı. Beşiktaş’ın, gerçek kimliğini sahaya yansıttığı zaman herkesi yenebilecek güçte olduğunu ifade eden Başkan Orman, “Beşiktaş esasında Beşiktaş gibi olursa tabi ki yener. Biz kimleri nerelerde yendik. Hiç yenilmeyecek takımları nerelerde yendik. Biz, bizim gibi oynayalım, herkesi yeneriz” şeklinde konuştu. Yönetim olarak transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ve ara transfer döneminde takıma takviye yapmak istediklerini de dile getiren Orman, sözlerini “Mevki belirtmeyeyim ama ihtiyacımız olan noktalara transfer yapacağız” diyerek bitirdi.

#Beşiktaş
#Şenol Güneş
5 yıl önce