|

Terim'den Güneş'e Oğuzhan teşekkürü

Türkiye Futbol Direktörü Terim, Beşiktaş çalıştırıcısı Güneş'i arayarak, genç futbolcuyu milli takıma kazandırdığı için teşekkür etti. İki teknik adam, Oğuzhan'ın eksikliklerini giderdiği takdirde Avrupa'nın önemli yıldızları arasında olacağını konusunda birleşti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 13/10/2015 Salı
Güncelleme: 02:29 - 13/10/2015 Salı
Yeni Şafak

Beşiktaş'ta bu sezon gösterdiği performansla göz dolduran ve A Milli Takım'ın da değişmezi olan Oğuzhan Özyakup için Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'den, siyah-beyazlıların çalıştırıcısı Şenol Güneş'e tebrik telefonu geldi. Milli takımda bulunan 23 yaşındaki futbolcuyu sezona çok iyi hazırladığı için meslektaşına teşekkür eden Terim'in, “Oğuzhan oldukça soğukkanlı ve teknik becerileri üst düzeyde. Ofansif etkinliği yüksek ancak defansif eksikliğini de giderirse sadece Türk futbolu değil Avrupa futbolu da çok önemli bir yıldız kazanacaktır” dediği bildirildi. Güneş'in de Terim'e teşekkür ederek, “Teknik adamlar olarak çalıştırdığımız takımların başarısı kadar milli takımlara futbolcu kazandırmak da önemli görevlerimizden. Oğuzhan defansif eksikliğini gidermek için çok çalışıyor. Bunu giderirse Avrupa'nın önemli yıldızlarından biri olur” dediği öğrenildi.



Hibrit çimli idman sahası


Beşiktaş'ın antrenman sahaları hibrit çimlerle yenilendi. Hollanda'dan ekip, sahaları hava koşullarına karşı daha güçlü olan hibrit çimlerle yeniledi. Türkiye'de ilk kez Beşiktaş'ın idman sahalarına hibrit çimler serilirken, Vodafone Arena'da da kullanılacak.



Hedef Prochazka


Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta yeni hedef Vaclav Prochazka. Victoria Plzen'de oynayan oyuncuyu cumartesi günü


oynanan Çek Cumhuriyeti-Türkiye maçında izleyen antrenör Tamer Tuna, 31 yaşındaki futbolcu hakkında teknik direktör Şenol Güneş'e rapor verdi. Güneş, oyuncuya olur verirse siyah-beyazlı yönetim Plzen kulübüyle masaya oturacak.



#Vaclav Prochazka. Victoria Plzen
#Beşiktaş
#Oğuzhan Özyakup
8 yıl önce