|

Terim'den 'zemin' tepkisi

Milli Takımlar Futbol Direktörü Fatih Terim, geçtiğimiz yıl yaptırılan ve Afyonkarahisar Belediyesi'ne devredilen stadyumun zeminini beğenmeyince bu durumu açıklamaya çalışan Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Tortop'a 'Mazeretten bir şey olmaz' diye çıkıştı.

Yeni Şafak
17:43 - 18/12/2015 Cuma
Güncelleme: 18:14 - 18/12/2015 Cuma
IHA

Terim Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen bir toplantıya katıldıktan sonra Afyonkarahisar Spor Kompleksini gezdi. Terim'e gezisinde Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Tortop eşlik etti. Stada girdikten sonra direkt olarak sahaya yönelen Terim'in birkaç adım attıktan sonra surat ifadesinin değiştiği gözlenirken, ardından beraberindekiler ile birlikte sahada yürümeye başladı.



Ardından Başkan Çoban, geçtiğimiz yaz ayında yapılan ve Marsilya ve Fenerbahçe gibi çok sayıdaki ünlü takımın statta turnuva yaptıklarını söyledi. Başkan Çoban'ın açıklamalarını dinleyen Terim ise zeminin kötü olduğunu vurgulayarak, “O kadar mı? Bir bakın zemine" deyince Başkan Çoban ise “Evet biraz sıkıntılı" yanıtını verdi.



“Artık eksi 35'de Rusya'da palmiye dikiliyor, artık onlar geçti sayın başkanım'

Ardından durumu düzeltmeye çalışan Yunus Tortop'a ise bir anda çıkışan Terim, “Artık lütfen ya mazereti bırakalım, mazeretten bir şey olmaz. Ya Allah aşkına ben şimdi burayı arkadaşlarıma tembih edeceğim, maç vermeleri için bakar mısınız? Zemin çok kötü siz de görüyorsunuz" dedi. Terim “Bakar mısınız?" derken de ayağını yere vurarak zemini işaret etti.



Sonrasında Başkan Çoban yine “Biraz da don var onun için" deyince Terim ise elini kaldırıp “dur" işareti yaparak, “Artık eksi 35'de Rusya'da palmiye dikiliyor, artık onlar geçti sayın başkanım. En iyi siz bilirsiniz. Bu kadar güzel bir stat çok da hoşuma gitti" dedi.



Ardından Terim, beraberindekilere 'Gelin biraz yürüyelim' dedikten sonra, gazetecilere dönüp gülümseyerek “Arkadaşlar bize biraz müsaade eder misiniz?" diyerek protokol üyeleri ile birlikte yürümeye başladı.



Terim sahanın ardından soyunma odaları ve basın odasını gezerek stadyumda yapılması yararlı olacak tavsiyelerde bulundu.

#fatih terim
#Afyonkarahisar Spor Kompleksi
#zemin tepkisi
8 yıl önce