|

Terim'in savunmasında dikkat çeken detay

Fatih Terim'in kulüp hukuk departmanını kullanmadan kendi imzasıyla TFF'ye gönderdiği savunmada isnat edilen fiilin haksız ağır tahrik neticesinde meydana geldiğini iddia etti.

Yeni Şafak
14:13 - 15/11/2018 Perşembe
Güncelleme: 14:29 - 15/11/2018 Perşembe
Diğer
Fatih Terim derbi sonrası 7 maç, yaptığı açıklamalar nedeniyle de 3 maç daha ceza almıştı.
Fatih Terim derbi sonrası 7 maç, yaptığı açıklamalar nedeniyle de 3 maç daha ceza almıştı.

Olaylı derbi sonrası toplamda 10 maç men cezasına çarptırılan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in TFF'ye sunduğu savunma ortaya çıktı.

Sporx'te yer alan habere göre Terim'in futbol federasyonuna gönderdiği savunmada dikkat çeken en önemli detay tecrübeli teknik adamın kulüp hukuk departmanını kullanmadan savunmasını bizzat kendi isim ve imzasıyla federasyona göndermesi olurken sarı-kırmızılıların patronu tüm bu eylem ve söylemlerin ağır haksız tahrik neticesinde meydana geldiğinin göz önüne alınmasını talep etti.

Sebep hatalı taç kararı
  • Savunmasında, müsabaka hakemine yönelik hakaret ve tehditte bulunduğu iddiasını kesinlikle kabul etmediğini ve söylemlerinin ifade hürriyeti ve eleştiri sınırları içinde olduğunu belirten Terim, tüm bu olaylara sebep olarak müsabakanın 72. dakikasında hakemin topun açıkça rakipten taça çıkmasına rağmen verdiği hatalı taç kararı neticesinde skorun eşitlenmesini gösterdi.
#Fatih Terim
#Galatasaray
5 yıl önce