|

Terraneo'dan Inter'e Jesus baskını

Fenerbahçe Sportif Direktörü Terraneo, Galatasaray'la hazırlık maçı oynamak için İstanbul'a gelen eski kulübü Inter'in oteline giderek mevkidaşı Peiro Ausilio ile Juan Jesus transferini görüştü

Yeni Şafak
09:37 - 3/08/2015 Pazartesi
Güncelleme: 09:47 - 3/08/2015 Pazartesi
Diğer

Giuliano Terraneo ile Vitor Pereira arasında yapılan zirveden Juan Jesus ismi çıkmış, Terraneo'da hızlı bir şekilde Brezilyalı sol stoperin şartlarını araştırmaya başlamıştı.



Fotospor'da yer alan habere göre, dün G.Saray ile oynayacakları hazırlık maçı için İstanbul'a gelen Inter kafilesine Terraneo konakladıkları otelde kısa süreli bir ziyaret yaptı. İtalyan sportif direktör yıllardır çalıştığı Inter'e hem "İstanbul'a hoşgeldiniz" dedi, hem de mevkidaşı Peiro Ausilio'ya Jesus transferinden bahsetti. Ausilio ise Shakhtar maçı için Terraneo'ya şans diledi. Terraneo bir süre Mancini ile de sohbet etti.



Sow için uçuşa devam


Bu arada İngiliz basını Moussa Sow'un sözleşmesinde yazan 13 milyon euro'ya serbest kalma maddesinden habersiz Senegalli oyuncunun fiyatını her gün artırıyor. Son olarak Daily Mirror gazetesi 12 milyon sterlin'e hayır diyen F.Bahçe'ye Sunderland'in Sow için 15 milyon sterlin teklif ettiğini yazdı.



Fenerbahçe ilgilenmeyince...


Diğer taraftan İspanyol Punto Pelota radyosu, Fenerbahçe'den beklediği teklifi alamayan Adrian Lopez'in Rayo Vallecano'ya gitmeye hazırlandığını iddia etti.



#Giuliano Terraneo
#Juan Jesus
#transfer görüşmesi
#Inter
9 yıl önce