|

Rangers-Galatasaray maçı şifresiz yayınlanacak

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ne kalabilmek adına İskoç devi Rangers ile kritik bir maça çıkıyor. Bu karşılaşma öncesinde futbolseverler Rangers-Galatasaray maçının hangi kanalda yayınlanacağı merak konusuydu. Rangers ile Galatasaray arasındaki maçın şifresiz ekranlara geleceği kanal açıklandı. Rangers-Galatasaray maçını haberimizden canlı olarak izleyebilirsiniz.

21:18 - 29/09/2020 Salı
Güncelleme: 21:07 - 1/10/2020 Perşembe
DHA
Futbolseverler, Rangers-Galatasaray maçını teve2 ekranlarından şifresiz olarak izleyebilecek.
Futbolseverler, Rangers-Galatasaray maçını teve2 ekranlarından şifresiz olarak izleyebilecek.

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda perşembe günü İskoçya'nın Rangers takımı ile deplasmanda oynayacağı müsabaka, şifresiz olarak teve2'den yayınlanacak.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile sarı kırmızılı taraftarlar ve futbolseverlere bir müjde verdi. Bakan Kasapoğlu yaptığı açıklamada, "Futbolseverlerin yoğun talebi sonrası çalışma arkadaşlarımız gerekli görüşmeleri gerçekleştirdi. UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Galatasaray’ın 1 Ekim’de Rangers ile oynayacağı karşılaşma teve2’de yayınlanacak. Başarılar Galatasaray" ifadelerine yer verdi.

  • Öte yandan müsabaka öncesinde ve sonrasında yorumcuların değerlendirmeleri Spor Smart'ta olacak. Spor Smart ayrıca teve2 ile birlikte aynı anda müsabakayı canlı olarak izleyicilerine aktaracak.
Rangers-Galatasaray maçına doğru: Fatih Terim neler söyledi?

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda yarın İskoçya'nın Rangers ekibiyle yapacakları maçta oyuncularından iyi bir mücadele beklediğini söyledi. Karşılaşmanın oynanacağı Ibrox Stadı'nda çevrimiçi bir platform üzerinden düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan tecrübeli teknik adam, Rangers'ın sadece bir mevkide değil tüm hatlarıyla iyi bir takım olduğunu belirterek, "Rangers her haliyle önemli bir takım. Rangers'ı UEFA Avrupa Ligi değil, bir Şampiyonlar Ligi rakibi olarak görüyorum." dedi. Fatih Terim, seyircisiz oynanan müsabakaların keyifli olmadığını vurgulayarak, "Alışık olmadığımız bir şekil. Hem Galatasaray hem de Rangers, çok ateşli ve takımlarına tutkun taraftarlara sahip. Eğer bu durum olmasaydı karşılıklı birer maç oynayacaktık. Çok daha adil, çekişmeli ve zevkli bir eşleşme olabilirdi. Maalesef biz dışarıda oynuyoruz. Her şeye rağmen psikolojik olarak evde oynamanın bir avantajı var. Pazar günü maç oynadık ve 4,5 saatlik uzun bir yolculuk yaptık. Seyircinin belki bir avantajı yok ama ne olursa olsun içeride oynamanın bir avantajı var. Böyle maçların favorisi olduğunu pek düşünmüyorum. Çünkü tek maçlar her şeye açıktır. Her iki taraf da tur atlamak için çalışacak. Onun için maç öncesi bir takımı favori göstermeyi mantıklı bulmuyorum." diye konuştu.

Ryan Babel: "Umarım turu geçen biz oluruz"

Galatasaray'ın Hollandalı yıldız futbolcusu Ryan Babel, Rangers karşısında turu geçen tarafın kendileri olmasını umut ettiğini söyledi. UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu karşılaşmasında yarın İskoçya'nın Rangers takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da Ryan Babel, dijital ortam üzerinden basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Rangers'ın çok büyük bir takım olduğunu dile getiren Babel, "İskoçya’daki en büyük takımlardan biri. Şu ana kadar Avrupa’da iyi oynadılar. Zor bir maç olacağı kesin. Steven Gerrard’ı Liverpool’dan çok iyi tanıyorum. Onunla buluşacağım için mutluyum. Umarım turu geçen biz oluruz. Keşke seyircilerle oynasaydık. Rangers’ın da Galatasaray gibi büyük bir taraftarı var" dedi.

Rangers Menajeri
Steven Gerrard: "Maçın favorisi Galatasaray"

Rangers Teknik Direktörü Steven Gerrard, Galatasaray’a saygı duydukları ve favorinin de sarı-kırmızılılar olduğunu söyledi. UEFA Avrupa Ligi play-off turunda yarın sahasında Galatasaray ile karşılaşacak olan İskoç ekibi Rangers’ta Teknik Direktör Steven Gerrard ve futbolculardan Filip Helander, maç öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Online olarak yapılan toplantıda konuşan Steven Gerrard, takımın son durumuyla ilgili olarak bilgi verdi. İngiliz çalıştırıcı, Joe Aribo ve Glen Kamara’nın oynamayacağı belirterek, "Ryan Jack ve Brandon Baker dün antrenmana çıktılar, iyi durumdalar. Cedric Itten’ın dizinde bir problem var, o da bizimle olamayacak" dedi. İskoçya Premier Ligi’nde son oynadıkları ve 5-1 kazandıkları Motherwell maçındaki performanslarıyla ilgili olarak Gerrard, "Bizim için çok iyi bir galibiyet oldu. Artık bu geçmişte kaldı. Galatasaray maçına odaklanmış durumdayız. Takım çok iyi çalıştı, sadece Galatasaray’ı düşünüyoruz" diye konuştu. Willem II ile Galatasaray’ı kıyaslama yapmak istemediğini ifade eden Gerrard, "Galatasaray çok büyük bir takım, Willem’le kıyaslamak istemiyorum. Çok tecrübeliler, bu maçları çok oynamış bir takım. Kesinlikle favori onlar ama biz de çok iyi bir durumdayız" şeklinde konuştu.

"Galatasaray maçın favorisi ama biz de iyi durumdayız"

Galatasaray’ın genç futbolcusu Taylan Antalyalı’nın bir röportajında Steven Gerrard’ı örnek aldığını dile getirmesini nasıl yorumladığı sorusuna Steven Gerrard, "Taylan Antalyalı bunu söylediği için çok mutluyum. Galatasaray camiasına çok büyük saygı duyuyorum. Çok tecrübeli bir takım, bu tip maçları da çok oynamış bir takım. Stoperleri çok kuvvetli. Ama sadece stoperleri değil, Falcao’ya kadar her mevkide çok iyi bir takım. Üst düzey futbol oynuyorlar. Galatasaray’a karşı büyük saygımız var"


#Galatasaray
#Rangers
3 yıl önce