|

TFF 3. ligde ilginç olay: Kemerspor stoperi 90 dakika kalecilik yaptı

TFF 3. Lig'de Antalya Kemerspor ilginç bir olayla gündeme geldi. Akdeniz ekibinin bir kalecisi sakatlığı sebebiyle diğeri de COVID 19'a yakalandığı için Derince Belediyespor maçına çıkamadı. Kemerspor çözümü takım içerisinde kalede en iyi performansı sergileyebilecek olan asıl bölgesi stoper olan futbolcusu Erdin Üzer ile çözdü.

21:54 - 2/12/2020 Çarşamba
Güncelleme: 22:00 - 3/12/2020 Perşembe
Yeni Şafak
Kemerspor'da yaşanan sakatlıklar ve COVID sıkıntısı sebebiyle stoper oyuncu, kalecilik yapmak zorunda kaldı.
Kemerspor'da yaşanan sakatlıklar ve COVID sıkıntısı sebebiyle stoper oyuncu, kalecilik yapmak zorunda kaldı.

TFF 3.Lig’de birbirinden ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor. Bir kalecisi sakatlanan diğer kalecisi de Covid-19’a yakalanan Antalya Kemerspor, Derince Belediyespor deplasmanına kalecisiz gitti.


18 futbolcu ile Kocaeli deplasmanına giden Akdeniz temsilcisinin kalesini Erdin Üzer isimli stoper oyuncusu korudu.

Eskişehirspor altyapısından yetişen ve iki sezondur Antalya Kemerspor forması giyen 25 yaşındaki oyuncu maç boyunca kalede kaldı. Erdin Üzer yoğun Derince baskısı ve ataklarında elinden geleni yapsa da gollere engel olamadı.

Mücadele Derincespor'un 4-1 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Öte yandan Erdin, Belediye Derincespor’un kaleci kazağını giymek zorunda kaldı.


3. Lig 1. Grup mücadelesinde Belediye Derincespor karşısında korona virüs vakaları nedeniyle takımının kalesini koruyan ve 4 gol yiyen Antalya Kemersporlu stoper Erdin Üzer, kaleciliğin çok zor olduğunu söyledi. Maçın ardından konuşan iki takımın teknik direktörleri ise sahada kaleci yerine stoper olmasının mücadeleyi etkilediği söylediler.

4-1 mağlup oldukları Belediye Derincespor maçında oyunun başından sonuna kadar kaleyi korumaya çalıştığını belirten Antalya Kemersporlu stoper Erdin Üzer şunları söyledi;
  • “Kalecilik çok zormuş. Elimden geleni yapmaya çalıştım. Kalecimiz olsa skor böyle olmayabilirdi. Ben kendi bölgemde oynasam ve kalecimiz olsaydı çok daha farklı bir maç olurdu”

#Antalya Kemerspor
#Derince Belediyespor
3 yıl önce