|

TFF Lucescu için bekleyecek

Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminin, eleştirilerin hedefindeki Mircea Lucescu için Mayıs 2019'daki federasyon seçimine kadar bekleyeceği ifade edildi.

Yeni Şafak
11:25 - 16/10/2018 Salı
Güncelleme: 11:35 - 16/10/2018 Salı
Diğer
A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu.
A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu.

UEFA Uluslar Ligi'nde Rusya'ya kaybeden Türkiye'nin grubunu lider olarak bitirme şansı kalmadı. A Milli Takım Teknik Direktörü Lucescu eleştiri oklarını üzerine çekerken, Rumen teknik adamın şu an için görevden alınması söz konusu değil.

Sabah'ta yer alan habere göre Mircea Lucescu 17 Kasım'daki İsveç maçında kenarda olacak ve ilerleyen periyotta hazırlık sınavlarında tarihi yenilgiler almadığı sürece sezonu tamamlayacak. TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Mayıs 2019'daki federasyon seçimine kadar bekleyecek.

  • Yeni seçilecek federasyon yönetimi, tazminatı 2,5 milyon euro olan Lucescu'nun geleceğine karar verecek. A Milli Takım'ı gençleştiren ancak sonuçları değiştiremeyen Lucescu ile mayıs ayında yolların ayrılması kuvvetli ihtimal.
En güçlü aday Güneş

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, 73 yaşındaki çalıştırıcıyı gönderirse 2020 Avrupa Şampiyonası elemeleri için yerli bir teknik adamla anlaşacak. Şenol Güneş'in Beşiktaş'taki durumu bu süreçte belirleyici olacak. Şayet, Şenol Güneş siyah-beyazlı kulüp ile yollarını ayırırsa Lucescu'nun halefi için en ciddi aday olarak gösteriliyor.


#A Milli Futbol Takımı
#Mircea Lucescu
6 yıl önce