|

Timsah evinde Gençler'i dağıttı

Sağlam yönetiminde üst üste 3 maç kaybetmeyen Timsah bu alışkanlığını bozmadı. Batalla'nın 3 asistle yıldızlaştığı maçta Ozan İpek (2), Stepanov ve Turgay farkı getirdi

00:00 - 1/10/2011 Cumartesi
Güncelleme: 03:24 - 1/10/2011 Cumartesi
Yeni Şafak
Timsah evinde Gençler'i dağıttı
Timsah evinde Gençler'i dağıttı

Spor Toto Süper Lig'de üst üste Beşiktaş ve Sivasspor'a mağlup olarak taraftarlarını üzen Bursaspor, sahasında konuk ettiği Gençlerbirliği'ne patladı: 4-0. Maçın ilk dakikasından itibaren Başkent temsilcisinin kalesinde tehlikeli pozisyonlar bulan Bursaspor ilk yarıda Ozan ile öne geçti, ikinci yarıda farka gitti. 37. dakikada Vederson'un ortasında müsait pozisyonda Serdar, topa istediği gibi vuramadı. 44. dakikada sağ kanattan hareketlenen Basser, topu penaltı noktasına doğru ortaladı. Ozan, topu kafayla filelere gönderdi: 1-0. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda etkili oyununu sürdüren Bursaspor, 68. dakikada Batalla'nın pasında Ozan İpek ile farkı ikiye çıkardı: 2-0. 71. dakikada Vederson'un şutu kalecinin müdahalesiyle direkten oyun alanına döndü. 72. dakikada Batalla'nın kornerden yaptığı ortaya iyi yükselen Stepanov topu filelerle buluşturdu. 83. dakikada yine Batalla'nın asistinde topla buluşan Turgay kaleciyi geçerek topu ağlara yolladı: 4-0.


Taraftarlar yıllar sonra ilk kez yalnız bıraktı!

Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor ile Gençlerbirliği maçına yeşil-beyazlı taraftarlar fazla ilgi göstermedi. Atatürk Stadı'ndaki müsabakada yeşil-beyazlı takım, yıllardır ilk kez bu kadar boş tribünlere karşı oynadı. 27 bin taraftar kapasiteli stadın ancak 3'te 1'i doldu.







13 yıl önce