|

Tokatspor Oktay Derelioğlu'na emanet

TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tokatspor, teknik direktörlük görevine eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu’nu getirdi.

Yeni Şafak
15:29 - 12/03/2019 Salı
Güncelleme: 15:37 - 12/03/2019 Salı
IHA
Oktay Derelioğlu futbolculuğu döneminde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor formaları giymişti.
Oktay Derelioğlu futbolculuğu döneminde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor formaları giymişti.

Tokatspor’un resmi sosyal medya hesabında yapılan açıklamada, “Kulübümüz Teknik Direktör Koray Palaz ile yapılan görüşmenin ardından sözleşmemiz karşılıklı olarak fesih edilmiştir. Koray Palaz ve ekibine katkıları için teşekkür eder bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz” denildi.

"Şartlar buraya getirdi"

Teknik Direktör Koray Palaz ise, haftalardır süre gelen ekonomik belirsizlik nedeni ile bu kararını almasının önemli etkenlerinden birisi olduğunu ifade ederek, “Şartlar buraya getirdi. Tokat bu ülkenin değerli bir şehri. Tokatspor camiası Koray Palaz’dan büyüktür. Kimseyi rencide etmek üzmek istemiyorum. Şartlar bu şekildeymiş” diye konuştu.

Oktay Derelioğlu ile anlaşıldı

Tokatspor Kulübü’nden yapılan açıklamada teknik direktörlük görevine Oktay Derelioğlu getirilerek anlaşmaya varıldığını kaydedildi. Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya, Tokatspor’un yeni teknik adamı Oktay Derelioğlu ile tokalaşarak poz verdi.

  • Oktay Derelioğlu daha önceden Beşiktaş, Gaziantepspor, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Samsunspor gibi takımlarda forma giydi. Derelioğlu ayrıca Darıca Gençlerbirliği, Fatih Karagümrük, Gaziantepspor, Kahramanmaraşspor takımlarında görev yaptı.



#Tokatspor
#Oktay Derelioğlu
5 yıl önce