|

Tolga taraftarlarla barıştı

Beşiktaş Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarını bu akşam yaptığı idmanla tamamladı. Taraftarlardan Tolga ve Mustafa'ya çiçek Antrenman öncesi tesislere gelen taraftarlar idman öncesi Mustafa Pektemek ve Tolga Zengin'e çiçek verdi.

Yeni Şafak
20:23 - 21/03/2015 Cumartesi
Güncelleme: 18:26 - 21/03/2015 Cumartesi
DHA

Club Brugge maçında tepki gören iki futbolcuya destek veren taraftarlar meşaleler yakarak takım lehine tezahüratlarda bulundu.



Başkan ve yönetimden tam destek

Siyah beyazlıların idmanını başkan Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri de izledi. İdman öncesi futbolcularla bir toplantı yapan başkan Orman takıma bu sezon Avrupa'da gösterdikleri performanstan dolayı teşekkür ederek yarınki Fenerbahçe maçı için güvenlerinin tam olduğunu söyledi. Başkan Fikret Orman'ın Brugge maçında tepki gören Tolga ve Mustafa ile de yakından ilgilenerek her iki futbolcuya moral verdiği öğrenildi.



Hazırlıklar tamam

1.5 saat süren idmanda koşu ve pas çalışmaları yapan futbolcular son bölümde taktik çift kale maç ile hazırlıkları tamamladı.


Antrenmana bireysel çalışan İsmail Köybaşı, izinli olarak ülkesine giden Alexander Milosevic ve tedavi olan Daniel Opare katılmadı.


Serdar Kurtuluş, Olcay Şahan ve Ersan Gülüm takımla birlikte Cenk Gönen ise antrenmanın bir bölümünde yer aldı

#beşiktaş
#tolga zengin
#mustafa pektemek
#fikret orman
9 yıl önce