|

Tolga Zengin mesajı aldı

Şenol Güneş, Beşiktaş'a imza attığı basın toplantısında "Eldeki kalecilerimizi kullanabileceğimi düşünüyorum. Onları görmek istiyorum. Ama istediğimiz performansı gösteremezlerse, katkı alamazsak önümüze bakarız" diyerek özellikle Tolga ve Cenk'i açık bir şekilde uyarmasından sonra Tolga Zengin iki haftalık tatil sonrası Ümraniye'de çalışmalarına başladı bile.

Yeni Şafak
11:14 - 18/06/2015 Perşembe
Güncelleme: 08:24 - 18/06/2015 Perşembe
DHA

Beşiktaş'ta teknik direktörlüğe Şenol Güneş'in gelmesi ile birlikte yabancı kaleci transferi geçici olarak rafa kaldırılmıştı. Şenol Güneş, Beşiktaş'a imza attığı basın toplantısında "Eldeki kalecilerimizi kullanabileceğimi düşünüyorum. Onları görmek istiyorum. Ama istediğimiz performansı gösteremezlerse, katkı alamazsak önümüze bakarız" diyerek özellikle Tolga ve Cenk'i açık bir şekilde uyarmıştı.



Bu konuşma sonrası geçen sezonun büyük bir bölümünü sakatlıklarla geçiren Tolga Zengin iki haftalık tatil sonrası Ümraniye'de çalışmalarına başladı bile.



Fenerbahçe maçında sakatlanan ve sağ arka tendonu koptuğu için ameliyat olan Tolga sezonun geri kalanında oynamamıştı. UEFA Avrupa Ligi'nde 3-1 yenildikleri Club Brugge maçı ve sonrasında taraftarlarca da çok eleştirilen tecrübeli eldiven, inşaat halinde olan Ümraniye'de kondisyon antrenmanları yapıyor. Sakatlığını tamamen atlatan Tolga, uzun bir süre takımla antrenman yapmadığı için fizik, kondisyon eksikliklerini bir an önce kapatmak istiyor.



Tolga'nın bu hareketi aynı zamanda Şenol Güneş'in basın toplantısında kalecilere verdiği mesajı aldığı ve işi şimdiden sıkı tutmak istediği şeklinde de yorumlandı.


#tolga zengin
#beşiktaş
#şenol güneş
9 yıl önce