|

Tolgay Arslan takımdan ayrılmak istiyor

Beşiktaş'ın 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Tolgay Arslan, siyah beyazlı kulüple yol ayrımında. Bu sezon istediği şansları yakalayamayan futbolcu için Süper Lig'den iki kulübün devrede olduğu öğrenildi.

Yeni Şafak
14:21 - 3/04/2017 Pazartesi
Güncelleme: 14:54 - 3/04/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Beşiktaş'ın iki sezon önce 500 bin euroya transfer ettiği Tolgay Arslan'ın sezon sonunda satılabileceği belirtiliyor.
Beşiktaş'ın iki sezon önce 500 bin euroya transfer ettiği Tolgay Arslan'ın sezon sonunda satılabileceği belirtiliyor.

Beşiktaş'ta bu sezon istediği şansları yakalayamayan Tolgay Arslan, takımdan ayrılmak istiyor.

Siyah beyazlıların 26 yaşındaki orta sahanın gelecek sezon daha fazla oynamak istediği bir takımda oynamak için menajerine talimat verdiği ifade edildi.

Devre arasında adı Trabzonspor'la anılan futbolcu için şimdilerde Galatasaray'ın da adı geçiyor. Siyah beyazlı kulübün sezon sonunda bazı futbolcuları paraya çevirme planı içerisinde Tolgay Arslan'ı da değerlendirebileceği aktarıldı.

Ersun Yanal istiyor, Galatasaray takipte

Trabzonspor Teknik Dİrektörü Ersun Yanal'ın Beşiktaş'a imza attığı dönemde de transferini çok istediği Tolgay için yine istekli olduğu belirtiliyor. Galatasaray'ın ise Selçuk İnan'a alternatif oluşturabilecek bir oyuncu arayışları kapsamında Tolgay'ı düşündüğü kulislerde konuşuluyor.

  • Tolgay Arslan bu sezon Beşiktaş formasıyla 35 maçta oynarken bu mücadelelerde çoğunlukla kısa süreli şanslar buldu. 26 yaşındaki futbolcu 4 asist yapabildi.

#Tolgay Arslan
#Beşiktaş
7 yıl önce