|

Top cambazı Türk hedef büyüttü

Top sektirme dalında ismini 5 kez Guinness Dünya Rekorlar Kitabı'na ismini yazdırmayı başaran Sinan Öztürk, 'Şimdiye kadar top cambazlığında 5 ayrı dalda dünya rekoru kırdım. Hedefim bu sayıyı 11'e çıkartmak. Eğer hedeflediğim sayıya ulaşırsam aynı zamanda Almanya'nın da en çok rekor kıran kişisi olarak tarihe geçeceğim' dedi.

Yeni Şafak
16:49 - 25/06/2015 Perşembe
Güncelleme: 13:58 - 25/06/2015 Perşembe
DHA

Almanya'nın Delmenhorst kentinde yaşayan dünya rekortmeni top cambazı Sinan Öztürk (35) Alman kanalı ZDF'te 18 saatte iki canlı gösteri yaptı.Öztürk ilk canlı gösterisini ZDF'in Fernsehgarten'da (TV Bahçesi), ikinci gösterisini ise Hallo Deutschland (Merhaba Almanya) programında yaptı. Öztürk her iki programda da rekorlarından bahsedip yeteneklerini sergiledi. Ayrıca kendisine ait olan rekorlardan birisini de kırmaya çalıştı.



Hedef 11 rekor

Top sektirme dalında ismini 5 kez Guinness Dünya Rekorlar Kitabı'na ismini yazdırmayı başaran Sinan Öztürk, hedefinin 11 rekor olduğunu söyledi. Almanya'nın en çok rekor kıran kişisi olmayı hedeflediğini belirten Öztürk, Şimdiye kadar top cambazlığında 5 ayrı dalda dünya rekoru kırdım. Hedefim bu sayıyı 11'e çıkartmak. Eğer hedeflediğim sayıya ulaşırsam aynı zamanda Almanya'nın da en çok rekor kıran kişisi olarak tarihe geçeceğim. Bunun için yoğun bir tempoyla çalışmaktayım. Ayrıca sık sık televizyon kanallarından canlı yayında gösteri yapmak için teklif almaktayım. En son olarak Alman devlet kanalı ZDF'e çıktım. İki ayrı programda ayrı ayrı gösteri yaptım. 18 saat içinde iki ayrı programa çıkıp canlı gösteri yapmak beni gururlandırdı diye konuştu

#Sinan Öztürk
#tom cambazı
9 yıl önce