|

Topu alan RVP'ye atsın

Portekizli teknik adam, dünkü antrenmanda oyunculardan Fenerbahçe’de pas alamamaktan yakınan Robin van Persie’yi ileride daha fazla topla buluşturmalarını istedi. Bu sözlerin ardından Hollandalı yıldız dünkü çalışmada birbirinden güzel gollere imza attı.

Yeni Şafak
04:00 - 19/11/2015 Perşembe
Güncelleme: 05:22 - 19/11/2015 Perşembe
Yeni Şafak

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, dün yapılan antrenman öncesi orta saha oyuncularını Hollandalı yıldız Robin van Persie'ye pas atmaları konusunda uyarılarda bulundu. İstatistiklerde kaleci Volkan Demirel'den daha az topla buluştuğu ortaya çıkan ve yeterli pas alamamaktan şikayetçi olan yıldız oyuncunun şikayetini sonunda Pereira da duydu. Portekizli teknik adam, orta saha ve kanat oyuncularından van Persie'yi ileride daha fazla topla buluşturmalarını istedi. “Topu van Persie ile buluşturun” diyen Pereira, “Top ayağınıza geldiğinde van Persie'yi görün. Boş koşu yaptığında kaçırmayın, hızlı bir şekilde pası verin. Robin'e gol atması için pozisyon oluşturursak, o da golü atar. Hep birlikte ona yardımcı olacağız ve o da golleriyle takımına katkıda bulunacak” ifadelerini kullandı. Pereira'nın bu sözleri de van Persie'nin özgüvenini yerine getirdi ve ikili arasındaki gerginlik bu konuşmanın ardından tamamen sona erdi. Bu sözlerin ardından Hollandalı yıldız, dün yapılan antrenmanda birbirinden güzel gollere imza attı.



Fransa yolu F.Bahçe'deki performansınızdan geçiyor


Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira dün yapılan antrenman öncesi milli takımlarda görev yapan oyuncuları başarılı performanslarından dolayı tebrik etti. “Milli takımda iyi performans sergilediniz. Sizleri takip etme imkanı buldum. Ama artık milli takım havasından kurtulup bütün konsantrasyonunuzu Mersin İdmanyurdu ve Molde maçlarına vermenizi istiyorum” diyen Portekizli teknik adam, “2016 Avrupa Şampiyonası çok önemli, ama bu şampiyonada milli takımda yer alabilmeniz için Fenerbahçe'deki performansınız belirleyici olacak. Şimdi en iyi performansınızı ligde vermelisiniz” ifadelerini kullandı.



F.Bahçe'nin solu çalışıyor!


F.Bahçe'de sağ kanat oyuncuları skora katkı sağlamıyor. Resmi maçlarda sol kanat oyuncuları 14, sağ kanat oyuncuları 4 gole katkı yaptı. Sol bekte Caner ve Hasan Ali 2'şer asist, Nani 4 gol 4 asist, Alper ise 1 gol 1 asist yaptı. Sağ kanatta Şener 1 asist, Volkan Şen 2, Markovic'in ise 1 asisti bulunuyor.



Fernandao'dan gollere devam


Geçtiğimiz günlerde baş dönmesi şikayetiyle hastaneye kaldırılan F.Bahçeli Fernandao kendisini çok iyi hissettiğini söyledi. “Herhangi bir sıkıntım yok, kendimi çok iyi ve güçlü hissediyorum” diyen Brezilyalı golcü, “Eğer hocam görev verirse gollerime kaldığım yerden devam etmek istiyorum" dedi.



Fabiano ve Markovic takıma döndü


Fenerbahçe'de dün yapılan antrenmanda sakatlıkları nedeniyle bir süredir takımdan ayrı çalışan kaleci Fabiano ve Markovic takımla çalıştı. Sakatlıkları nedeniyle tedavileri devam eden Caner, Meireles ve Ba ise özel program doğrultusunda çalışmalarını sürdürdü. Ülkelerinin milli takımlarında yer alan Kjaer, Alves ve Kadlec antrenmana yetişemedi. Mehmet Topal, Ozan Tufan ve Gökhan Gönül yenileme idmanı yaptı, Şener ve Alper ise takımla çalıştı.





#Vitor Pereira
#Fenerbahçe
#Robin van Persie
8 yıl önce