|

Toraman ön liberoya Fransız Cisse kulübeye

Beşiktaş'ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam, yabancı kontenjanı nedeniyle yedek soyunmak zorunda kalacak olan Fransız Cisse'nin yerine ibrahim Toraman'ı oynatacağı öğrenildi.

Engin Albayrak
00:00 - 10/09/2008 Çarşamba
Güncelleme: 03:27 - 10/09/2008 Çarşamba
Yeni Şafak
Toraman ön liberoya Fransız Cisse kulübeye
Toraman ön liberoya Fransız Cisse kulübeye

Trabzonspor maçı hazırlıklarına bir günlük iznin ardın başlayan Beşiktaş'ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın İbrahim Toraman'ı ön liberoda oynatmayı planladığı öğrenildi. Savunmayı Serdar Kurtuluş, Sivok, Zapatocny ve Tello şeklinde kurmayı planlayan Sağlam'ın İbrahim Toraman'ı orta alana çekebileceği bu futbolcunun yanında Uğur'u görevlendireceği kaydedildi. Tello, Sivok, Zapatocny, Bobo, Delgado ve Holosko'yu onbirde oynatmayı planlayan Sağlam'ın yabancı kontenjanının dolu olması sebebiyle Cisse ve Seriç'i kesip, İbrahim Toraman'ı bu bölge için düşündüğü öğrenildi. İbrahim Toraman'a 'hazır ol' talimatı veren Sağlam'ın, 'Bu sene jokerimsin. Seni ön libero, savunmanın sağı ve göbekte oynatabilirim. Her pozisyonda oynamaya hazır ol” dediği öğrenildi.


Siyah-beyazlılar 9'un peşinde

2008-09 sezonuna hızlı girişle, taraftarlarını umutlandıran ve şampiyonluk hedefinde de ne kadar ciddi olduğunu gösteren Beşiktaş, oynadığı son 8 resmi maçından galibiyetle ayrıldı. Kartal, Trabzon'un da yenerek bu rakamı 9'a çıkarmak istiyor.


Ayaklarınız yere sağlam bassın

Menajer Sinan Engin futbolcuları havaya girmemeleri konusunda uyardı ve ayaklarının yere basması gerektiğini söyledi. Engin, “2 maç kazandık diye kimse kendini bulutların üstünde görmesin” dedi. Öte yandan yönetim, Trabzon galibiyetine 10 bin dolar prim verecek.


Kharkiv maçına İsveçli hakem

Beşiktaş'ın Ukrayna ekibi Metalist Kharkiv ile 18 Eylül'de BJK İnönü Stadı'nda oynayacağı UEFA Kupası 1. tur ilk maçını İsveçli hakem Martin Ingvarsson yönetecek. 2 Ekim'deki rövanşta ise Polonyalı hakem Jacek Granat görev yapacak.





16 yıl önce