|

Töre olmazsa Andrade

Transfer çalışmaları için Brezilya''da olan Futbol Direktörü Önder Özen, Santos''ta forma giyen 19 yaşındaki sağ açık için kulübüyle masaya oturdu

Süleyman Hatısaru
00:00 - 30/05/2014 Cuma
Güncelleme: 00:20 - 30/05/2014 Cuma
Yeni Şafak
Töre olmazsa Andrade
Töre olmazsa Andrade

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi arenasında boy gösterecek Beşiktaş, transfer çalışmalarını sürdürürken Brezilya''da oyuncu bakan Futbol Direktörü Önder Özen''in Gökhan Töre''nin alternatifi üzerinde duruyor. 10-11 milyon Euro transfer bütçesi ayıran siyah-beyazlı yönetim, maddi yönden ekonomik transferlere yönelirken gündeme 19 yaşındaki Victor Andrade''yi aldığı öğrenildi. Gökhan Töre''nin 7.5 milyon Euro''luk satın alma opsiyonunu çok bulan, bundan indirim için Rubin Kazan Kulübü ile sıkı temas halinde olan Başkan Fikret Orman, ''Transfer bütçemizin yarısını Gökhan Töre''ye veremeyiz'' diyerek maddi yönden sıkıntıya dikkat çekmişti.

Önder Özen''in üzerinde durduğu Andrade, Santos''ta forma giyiyor. 19 yaşındaki oyuncu, sağ kanatta görev yapıyor. Santos Kulübü ile ön görüşme yapan Özen, Brezilyalı yöneticilerden ''1 milyon Euro bonservis isteriz'' cevabını aldı. Bu mevkii için öncelik tabi ki Gökhan Töre. Yönetim, 7.5 milyon Euro olan satın alma opsiyonunu 4 milyon Euro civarına çekmeye çalışıyor. Öte yandan Başkan Fikret Orman da Chelsea ile Demba Ba konusunda pazarlıklarını sürdürüyor.

Pilot takım Belçika''dan
2. 2. Lig ekibi Roeselare''nin sistemini teknik direktör Slaven Bilic belirleyecek. Genç oyuncular, gelişmesi için Belçika''ya gönderilecek

Beşiktaş Kulübü, pilot takımı Belçika''da buldu. Siyah-beyazlı yönetim, yeni sezonda gerçekleştirmeyi düşündüğü pilot takım uygulaması için Belçika''nın 2. Lig ekiplerinden KSC Roeselare ile anlaşma sağladı. Roeselare ekibi, yeni sezonda Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic''in sistemine göre oynayacak. Beşiktaş altyapısından iki hoca Belçika''ya giderek burada çalışmalar yütürecek. Kadroda düşünülmeyen genç oyuncular da Belçika''nın yolunu tutacak. Özellikle Muhammed Demirci''nin gelecek sezon Roeselare''de forma giymesi düşünülüyor.


10 yıl önce