|

Torku Konya haber bekliyor

Semih ve Elmander için resmi teklifini ileten yeşil-beyazlı yönetim, iki oyuncu için beklemeye geçti. Kulüp Basın sözcüsü Güven Öten, transferin bugün veya yarın olumlu ya da olumsuz netleşeceğini kaydetti

.
00:00 - 13/08/2013 Salı
Güncelleme: 23:53 - 12/08/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Torku Konya haber bekliyor
Torku Konya haber bekliyor

Yeni sezonda Süper Lig''de müca-dele edecek Torku Konyaspor, forvet hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Forvete Ezechiel N''douasel ve Gunnar Heidar Thorvaldsson''u transfer eden yeşil-beyazlılar, F.Bahçe''nin kadroda düşünmediği Semih Şentürk ile Fatih Terim tarafından G.Saray''da istenmeyen Johan Elmander''i de gündemine aldı. Basın Sözcüsü Güven Öten, Semih ve Elmander''in kulüplerine resmi teklifte bulunduklarını belirterek, ''Semih ve Elmander''den birini transfer ederek forveti güçlendirmek istiyoruz. Futbolcuların kararını bekliyoruz. Bugün veya yarın transfer olumlu ya da olumsuz netleşir'' dedi.

LİGİN SÜRPRİZ TAKIMI OLACAĞIZ

TSYD Ankara Şubesi''nin düzenlediği 4''lü turnuva-nın finalinde Kayseri Erciyesspor''u 1-1 biten maçın penaltılarında 5-4 yenen Torku Konyaspor, sezona kupayla ''merhaba'' derken Basın Sözcüsü Güven Öten, ''Bu başarıyla Süper Lig''in sürpriz takımı olacağımızı gösterdik'' ifadelerini kullandı.


11 yıl önce