|

Torku Konyaspor'da hazırlıklara devam ediyor

Torku Konyaspor'da kulüp basın sözcüsü Güven Öten, Spor Toto Süper Lig'in başlamasına kadar olan süreyi en iyi şekilde değerlendirerek ligde iyi işlere imza atacaklarına inandığını belirtti.

Aa
00:00 - 27/07/2013 Cumartesi
Güncelleme: 12:21 - 27/07/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Torku Konyaspor'da hazırlıklara devam ediyor
Torku Konyaspor'da hazırlıklara devam ediyor

Öten, kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, yeşil-beyazlıların Slovenya'da üçüncü etap hazırlık çalışmalarının son derece verimli geçtiğini dile getirdi.

İki sezon aradan sonra geri dönüş yapılan Spor Toto Süper Lig'de mücadele etmek için sabırsızlandıklarını vurgulayan Öten, "Konya ve Bolu'da yapılan iki hazırlık kampının ardından üçüncü etap çalışmaları için 3 günden beri Slovenya'da bulunmaktayız. Burada gerçekten çok iyi şartlarda faydalı geçen bir kampımız var. Artık lig dönemine girdiğimiz için hocamız kafasındaki oyun sistemini ve mantalitesini takıma uyguluyor. Ezechiel N'Douassel ve İbrahim Alan'ın sakatlıkları dışında olumsuz giden bir durum söz konusu değil. İnşallah da olmaz. Tempo giderek artıyor. Çalışmalarda bunu görüyoruz" ifadesini kullandı.

Oyuncuların lig öncesi gösterdikleri performanstan memnun olduklarını anlatan Öten, şunları kaydetti:

"Spor Toto Süper Lig'deki mücadelemizin başlamasına 3 haftadan daha az bir süre kaldı. Bu süreyi en iyi şekilde değerlendirip ligde iyi işlere imza atacağımıza inanıyorum. Konya şehrinin de çıktığımız bu zorlu yolda takımımıza vereceği destekle katkıda bulunması en büyük dileğimiz."

Öten, kampta yapılacak hazırlık maçlarının takımın son durumunun görülmesi açısından önemli bir fırsat olduğuna işaret ederek, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Biz teknik heyet ve oyuncularımıza olan güvenimizi bir kez daha yineliyoruz. Futbol sahada oynanan ve daha çok isteyenin, mücadele edenin kazandığı bir oyun. Kağıt üzerinde yapılan hesaplamaların ve değerlendirmelerin hiçbir anlamı yok. Bunu Torku Konyaspor olarak bir kez daha göstereceğimize ve başarılı bir sezon yaşayacağımıza inanıyorum."

11 yıl önce