|

Torku Konya'ya Brezilyalı stoper

Legia Varşova takımının 28 yaşındaki savunma oyuncusuyla 2 yıllığına anlaşan Torku Konyaspor, bu transfer için Polonya kulübüne 400 bin Euro bonservis ücreti ödeyecek. Konyaspor, ayrıca Alman Paderborn'un Arnavut oyuncusu Meha'yı da renklerine bağladı

Yeni Şafak
04:00 - 10/06/2015 Çarşamba
Güncelleme: 00:29 - 10/06/2015 Çarşamba
Diğer

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetimde Süper Lig'de güçlü bir kadro kurmak isteyen Torku Konyaspor, iki oyuncuyu birden renklerine bağlayarak transfer sezonuna hızlı bir giriş yaptı. Yeşil-beyazlı kulüp, ilk transferini Brezilyalı stoper Dossa Junior'u kadrosuna katarak yaptı. Legia Varşova'nın 28 yaşındaki Brezilya asıllı Güney Kıbrıs vatandaşı Dossa Junior ile 2 yıllık sözleşme imzalanacak. Torku Konyaspor'un Legia'ya bu transfer için 400 bin Euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi. Dossa Junior, Legia Varşova'nın şampiyon tamamladığı Polonya Ligi'nde bu sezon 9 maçta forma giydi ve 3 gol kaydetti. Yeşil-beyazlılar ayrıca, Bundesliga'da küme düşen Paderborn'un 29 yaşındaki Arnavut orta saha oyuncusu Alban Meha'yı da renklerine bağladı. Torku Konyaspor, iç transferde de boş durmadı. Yeşil-beyazlı takımda 3 sezondur forma giyen kaleci Kaya Tarakçı'nın sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı.


PFDK'DAN RANGELOV'A 3 MAÇ MEN CEZASI

PFDK, Torku Konyasporlu Dimitrov Rangelov'a Bursaspor ile oynanan Süper Lig maçında rakibe yönelik yaptığı sert hareketten dolayı 3 maç men cezası verdi. Kurul ayrıca, Türkiye Kupası finalinde taraftarların neden olduğu olaylar nedeniyle Bursaspor ve G.Saray kulüplerine 45'er bin TL para cezası kesti.


#Teknik direktör Aykut Kocaman
#Torku Konyaspor
#stoper
9 yıl önce