|

Trabzon düşman değil

Taraftarlara sağduyu çağrısında bulunan F.Bahçe Teknik Direktörü, Trabzonspor'u yenecek bir kadronun sahada olacağını belirtti, transfer için de Borges, Alper ve Soner'in isimlerini açıkladı

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 17/12/2011 Cumartesi
Güncelleme: 01:16 - 17/12/2011 Cumartesi
Yeni Şafak
Trabzon düşman değil
Trabzon düşman değil

F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, gergin geçmesi beklenen Trabzonspor maçı öncesi taraftarlara sağduyu çağrısı yaptı. Geçen yıl iki kulüp arasında istenmeyen olayların yaşandığını hatırlatan genç teknik adam, “F.Bahçe ve Trabzonspor düşman takım değil. İki kulüp iyi rakipler. Pazar günkü maçta Trabzonspor'u yenmek için oynayacağız. Taraftarlarımız sakin olsun ve takımını desteklesin. Yarınki maçta Trabzonspor'u yenecek bir kadro sahada olacak” şeklinde konuştu.

Aykut Kocaman, maç günü Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yanına gidip 'hoş geldin' diyeceğini söyledi. Devre arasında transfer yapacaklarını yineleyen F.Bahçe Teknik Direktörü, “Forvet transferi yapacağız. Alexandro, Bobo ve Nobre gibi futbolcularla ilgilenmiyoruz. Bu isimler menajerler tarafından ortaya atılıyor. Borges adaylarımızdan biri. Eskişehirsporlu Alper ve G.Birliği'nden Soner ile sadace biz ilgilenmiyoruz, diğer kulüplerin de adı geçiyor” dedi.


Tahriklere kapılmayın

F.Bahçe Yönetimi, yarınki Trabzonspor maçı öncesi taraftarlara tahriklere kapılmama çağrısı yaptı. Kulübün resmi internet sitesindeki açıklamada “Kulübümüzün ceza almaması, takımımızın maç içinde konsantrasyonunun bozulmaması, ligin geri kalan zorlu haftalarında F.Bahçemizin yalnız kalmaması için; Pazar günü Kadıköy sarı-lacivert olsun, üzerimizdeki çubuklular olsun; aklımızda galibiyet, top rakibe geçtiğinde dilimizde yalnızca ıslık olsun” denildi.


12 yıl önce