|

Trabzon en iyisine layık

Bordo-mavili takımın süper transferi Ceyhun, 2 golle kalitesini kanıtlarken çok çabuk uyum sağladığını da gösterdi

Kamil Anahar
00:00 - 13/02/2007 Salı
Güncelleme: 00:23 - 13/02/2007 Salı
Yeni Şafak
Trabzon en iyisine layık
Trabzon en iyisine layık

Trabzonspor'da ara transferde kadroya dahil olan Ceyhun Eriş, 2-0'lık Gaziantepspor maçında attığı gollerle takımının galibiyetinde önemli rol oynadı. İlk olarak ligin 19. haftasında deplasmanda V. Manisa ile yapılan maçta, oyuna sonradan giren Ceyhun Eriş, Trabzon'da ilk 11'de çıktığı G.Antep maçında 2 gol atarak, taraftarının yüzünü güldürdü. Bordo-mavililer, Ceyhun'un attığı gollerle ligin 2. yarısındaki ilk galibiyetini ve ilk gollerini elde etmiş oldu. Ceyhun, kazanmasının ve 2 gol atmasının güzel bir duygu olduğunu ifade ederek, “İnşallah bu galibiyetleri ilerleyen haftalarda da sürdürürüz. Ligde iyi yerlere geleceğimize inanıyoruz. Trabzonspor herşeye layık” diye konuştu.


GÜVEN KAZANDILAR

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan da bordo-mavili takımın basamakları sabır ve metanet içersinde çıkacağını belirterek, “Bir maç kazandık ama daha tam iyi değiliz. Değişim sabır istiyor. Takım her geçen gün iyiye gidiyor. Alternatifli bir kadro oluşturduk. Daha güzel günler çok yakın” ifadelerini kullandı. Trabzonspor'un bundan sonra istikrarlı sonuçlar alacağını ifade eden Doğan, “Artık istediğim oyun anlayışını sahaya taşıyabiliyorum. Oyuncularım yeniden kendilerine güven kazandı. Artak çok dikkatli olup, maçları üst üste kazanmaya başlayacağız. Trabzonspor taraftarından destek vermeye devam etmesini bekliyoruz” dedi.



Sayitoğlu: Nefes aldık

Turkcell Süper Ligi'nde sahasında Gaziantepspor'u 2-0 yenerek ligin ikinci yarısındaki ilk galibiyetini alan Trabzonspor'da, kulüp asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, rakiplerini yenerek rahat bir nefes aldıklarını söyledi. Sayitoğlu, daha önce sıkıntılar yaşadıklarını, ancak son dönemlerde toparlandıklarını belirterek, “Güzel bir oyunla Gaziantepspor'u yendik. Oyuncularımızı kutluyoruz. Kendi sahamızda elde ettiğimiz galibiyetle uzun bir aradan sonra rahat bir nefes aldık” şeklinde konuştu.


Trabzon'un kalesi kapalı

Trabzonspor, son dönemlerde rakip takımlara gol şansı vermiyor. Bordo-mavililer, lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda yaptığı son 7 maçta sadece 1 gol yedi. Ziya Doğan artık hücum hattını da rayına oturtmayı hedefliyor.


17 yıl önce