|

Trabzon pişman olmayacak

Bordo-mavili takımın yeni transferlerinden kaleci Sylva, “Beni almakla çok iyi iş yaptılar. Lig başladıktan sonra hiç pişman olmayacaklar” dedi. Fatih Altundağ ise Trabzonlu olduğu için buraya geldiğini belirtti.

00:00 - 30/06/2008 Pazartesi
Güncelleme: 23:46 - 29/06/2008 Pazar
Yeni Şafak
Trabzon pişman olmayacak
Trabzon pişman olmayacak

Trabzonspor'da, yeni transferler kaleci Tony Sylva ve Fatih Altundağ, bordo-mavili ekipte oynayacaklarından dolayı mutlu olduklarını belirtti. Fransa'nın Lille takımından transfer edilen Sylva, Trabzon-spor'un Türkiye'nin en iyi takımlarından biri olduğunu vurguladı. Sylva, Trabzonspor'a faydalı olacağına inandığını ve başarısı için ter dökeceğini ifade ederek, şunları kaydetti: “Yöneticiler beni almakla çok iyi iş yaptılar. Lig başladıktan sonra hiç pişman olmayacaklar. Fransa'da 15 yıldır futbol oynuyordum. Artık bir değişim yaşamanın vaktinin geldiğini biliyordum, bu yüzden Trabzonspor'u tercih ettim. Trabzonspor'un Türkiye'de 4 büyük takımdan biri olduğunu biliyorum.” Hamburg'dan transfer edilen Fatih Altundağ ise kendisine Türkiye'de başka takımlardan da teklif geldiğini vurgulayarak, “Ama Trabzonspor'u tuttuğum için buraya geldim. Eskiden burada oynayan Abdullah ve Hami Mandıralı ağabeylerimin futbol stilini çok seviyordum” şeklinde konuştu.


35 kişilik kadro 26'ye düşecek

Bordo-mavili takımda bu sezon kadroya yapılan takviyelerle oyuncu sayısı 35'e çıktı. Teknik direktör Ersun Yanal, Gerede ve yurt dışında gerçekleştirelecek kamplardan sonra kadroyu 26'ya düşürecek. Kamp çalışmalarında futbolcular, Yanal'ın gözüne girmek için büyük mücadele verecek.


Trabzonspor bugün toplanıyor

Trabzonspor, 2008-2009 sezonu öncesi hazırlıklarına bugün başlayacak. Bordo-mavili takım Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde toplanacak ve futbolculara tanışma kokteyli verilecek. Bunun ardından Karadeniz ekibi, 19.00'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yeni sezon öncesi ilk çalışmasını yapacak.


16 yıl önce