|

Trabzon''da 3''ü 1 arada

Kasımpaşa''dan transfer edilen Şahin Aygüneş 3.5, 1461 Trabzon''dan takıma kazandırılan Gökhan Alsan ve Mustafa Akbaş, 4.5''ar yıllık mukavele imzalarken üç oyuncu da Trabzonspor''da kalıcı olmayı diledi

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 23/01/2014 Perşembe
Güncelleme: 00:36 - 23/01/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Trabzon''da 3''ü 1 arada
Trabzon''da 3''ü 1 arada

Trabzonspor, yeni transferleri Şahin Aygüneş, Gökhan Alsan ve Mustafa Akbaş ile sözleşme imzaladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri''nde düzenlenen imza töreninde Asbaşkan Ali Kemal Başaran da hazır bulundu. Kasımpaşa''dan 3.5 yıllığına tranfer edilen Şahin Aygüneş, bordo-mavili kulübe transfer olmasının kendisi için gurur kaynağı olduğunu kaydetti. Trabzonspor''da başarılı olma ve uzun seneler geçirme temennisinde bulunan genç futbolcu, ''Burada taraftara mutluluk yaşatmak istiyorum. Kendimi burada bulacağım ve bundan eminim'' dedi. 1461 Trabzon''dan transfer edilen ve 4.5 yıllık sözleşme imzalanan Mustafa Akbaş ise çocukluğundan bu yana taraftarı olduğu Trabzonspor''a imza atmasından dolayı büyük mutluluk yaşadığını ve formanın hakkını vereceğini söyledi.

ŞAMPİYONLUK HAYALİ

Yine 1461 Trabzon''dan takıma dahil edilen ve 4.5 yıllık mukavele yapılan Gökhan Alsan da hayallerinin gerçekleştiğini ve şampiyonluklar yaşamak istediğini anlatarak, ''Trabzonspor formasını uzun yıllar giyip şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Zor olacak biliyorum ama bunun için elimden gelenin en iyisini sahaya yansıtmaya çalışacağım'' ifadelerini kullandı.

Başkan toplantıya geliyor

Cezası nedeniyle Beşiktaş maçında tribünde yer almayacak Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, maç günü Trabzon''da olacak ve karşılaşma öncesinde takımla bir araya gelecek. Hoca ve yönetim kuruluyla bir toplantı da gerçekleştirecek Hacıosmanoğlu, kurmaylarıyla Beşiktaş maçına ekstra prim verilip verilmeyeceğini de görüşecek.

Bir idmanda iki sakat! Mustafa Yumlu-Bamba

Trabzonspor''da dün sabah çalışmasında iki sakatlık şoku birden yaşandı. Antrenmanın son bölümünde çift kale maç gerçekleşirken Olcan, karşı takımdan Bamba ile girdiği ikili mücadelede takım arkadaşını sakatladı. Bir süre daha idmana devam eden Bamba, sağlık ekibinin omuzlarında çalışmayı yarıda bıraktı. Bir süre sonra da Mustafa Yumlu, ikili mücadele sırasında sakatlanarak idmana devam edemedi. Akçay, ikinci sakatlığın ardından antrenmanı kısa kesti. Hastaneye götürülen Bamba''nın sakatlığının Yumlu''ya göre daha ciddi olduğu öğrenildi.


10 yıl önce